![]() |
Acziyet... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acziyet...ALLAH ım bir his var içimde sanki benden razı değilsin evet biliyorum çok hatalı ve yaramazlık yapan bir kulunum bunu senden başka kimselere anlatamam çünkü sen beni ne olursa olsun kul olarak kabul edersin ama insanları buna şahit tutamam töbe edip samimi olmam lazım ey rabbim tövbe ediyorum fakat samimi olmak istiyorum olamıyorum bu nefs nasıl birşey ALLAH'ım neden beni rahat bırakmıyor ALLAH'ım her halimle beceriksizim sanki senden hesap sorarmışım gibi işte bu kadar acizim biliyosun istemekte bile hatalıyım sana nasıl yalvarılır onu bile beceremiyorum çoğu kez nefesim sıkışıyo efendimiz aklıma geliyor sanki onun sevgisine sığınıyorum genede utanıyorum ondan bile utanıyorum nasıl bir ümmetim nasıl bir insanım güzeller güzeli sultanın yüzüne nasıl bakarım ona kendimi nasıl af ettiririm ibadet bile yapsam zevk alamıyorum ALLAH'ım bu halim en ince ayrıntısıyla sana malum sen beni bu halden kurtarırsın demek bende ki günahlar o kadar çokki yok yok sen beni kurtarıyorsun bense buna aldırış etmem gerekirken ümitsizlik girdabında boğuluyorum yapılan iyiliği görmeyi beceremiyorum becerebildiğim tek şey severek ve sanki sonsuz bir sevgiyle ona salatı selam getirmek hele o salatların bana vermiş olduğu hazlar benim şu dünyadaki kalma isteğim ![]() ![]() ![]() _________________ ALLAHIM!GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜMDE RAZI EYLE |
![]() |
![]() |
|