Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acziyet

Acziyet...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acziyet...

ALLAH ım bir his var

içimde sanki benden razı değilsin evet biliyorum çok hatalı ve yaramazlık yapan bir kulunum bunu senden başka kimselere anlatamam çünkü sen beni ne olursa olsun kul olarak kabul edersin ama insanları buna şahit tutamam töbe edip samimi olmam lazım ey rabbim tövbe ediyorum fakat samimi olmak istiyorum olamıyorum bu nefs nasıl birşey ALLAH'ım neden beni rahat bırakmıyor ALLAH'ım her halimle beceriksizim sanki senden hesap sorarmışım gibi işte bu kadar acizim biliyosun istemekte bile hatalıyım sana nasıl yalvarılır onu bile beceremiyorum çoğu kez nefesim sıkışıyo efendimiz aklıma geliyor sanki onun sevgisine sığınıyorum genede utanıyorum ondan bile utanıyorum nasıl bir ümmetim nasıl bir insanım güzeller güzeli sultanın yüzüne nasıl bakarım ona kendimi nasıl af ettiririm ibadet bile yapsam zevk alamıyorum ALLAH'ım bu halim en ince ayrıntısıyla sana malum sen beni bu halden kurtarırsın demek bende ki günahlar o kadar çokki yok yok sen beni kurtarıyorsun bense buna aldırış etmem gerekirken ümitsizlik girdabında boğuluyorum yapılan iyiliği görmeyi beceremiyorum becerebildiğim tek şey severek ve sanki sonsuz bir sevgiyle ona salatı selam getirmek hele o salatların bana vermiş olduğu hazlar benim şu dünyadaki kalma isteğim Korkuyorum ölürsem bu anları bu hazları yaşayamam öleceğimide biliyorum ölene kadar bu halin bende kalmasını istiyorum muhafaza edememektende de korkuyorum ah ALLAH'ım ne kadar aciz bir durumdayım dilimin ucunda ne kelimeler saklı biliyosun anlatamamaksa bi okadar bana acı veriyo bütün hep bunlar içimi acıtıyo kimsenin bana yardım edemeyeceğinide biliyorum zaten senden başkasından yardım istemiyorum ALLAH'ım BANA YARDIM ET senden başkası halimi anlayamaz sen kulunun en yakınısın şah damarlarından da yakınsın efendimizi çok seviyorum onun sevgisinden ayrılmak istemiyorum onun sevgisi beni herşeye bağalayan o olmasa yapamam bunu sen benden daha iyi biliyosun sana kul olamadım onu öle sevdimki yüzüne bakamam bana yardım etmessen ona yakın ona ümmet olamam sana yaptığım aciz yarım yamalak ibedetlerimden ümidim sana layık bir ibadetim hele hayır hasenatım yok ALLAH' IM ALLAH 'IM YARDIM ET acı bana lutfet yardım etmessen halim nicedirsen acıyıcıların en acıyıcısı azbir hasenat karşısında bir çok iyilikler verirsin sen yarattıklarına tövbe konusun da bozsalarda tekrar tekrar gelseler de genede af edensin sen dünyalrı verselerde sevgisini değiştiremeyeceğimiz raulünü bize gönderensin sana kullukta zorlananları en iyi bilip ona göre yardım edensin sen yoksulları yetimleri öksüzleri yardıma muhtaçları görüp gözetensin nefsim ruhumu hasta etti ALLAH'ım bu hastalığın şifası sende gizli gizli olanların bilensin bana hayat veren her azamın her hücremin sahibisin ben se senin aciz bir kölenim şu günah girdabından beni kurtarmanı senden senin sevdiğin güzellikler hürmetine senden istiyorum kapından bir kıtmir misali bekliyorum kıtmirin tüyü kadar acizliğimibile bile onun sadıklığı kadar olamadım sana kul olarak ama habibinin hürmetine senden çare bekliyorum tövbemde samimi olmasam bile sonsuz bir ümitle sen den AF DİLİYORUM ALLAH IM BENİ AF ET BENİ AF ET BENİ AF ET BANA YARDIM ETAminnnn

ALLAHIM!GÖNLÜMDE OLANI

HAKKIMDA HAYIRLI EYLE

HAKKIMDA HAYIRLI OLANI

GÖNLÜMDE RAZI EYLE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com