![]() |
Hani Dua Edersin Ya... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hani Dua Edersin Ya...![]() Hani dua edersin ya tam duaya başlayacak iken bir düğüm gelir boğazına konuşamazsın yutkunursun ve gözünden damlar bir kaç damla yaş hani başlarsın duaya ![]() ![]() Allah ım beni affet dersin dersin ama yüreğin yanar önceki yaptıklarına hani yarabbi dersin yarabbi seni çok seviyorum derken dilin tutulur o h ![]() ![]() ![]() utanırsın bakamazsın semaya ; yarabbi dersin habibinden ayırma sonra habibin senin için yaptıkları ve senin onun için yaptıkların gelir ya aklına işte takatın keselir göz yaşın sel olur işte o uçurumu anlarsın ya yüzün kızarır kızarsın ya kendine Allah ım dersin Allah ım öyle bir deryaya daldırki dersin sonra yine ağlarsın en sevgilinin hasretine ağlarsın ![]() ![]() hani bir an düşünürsün ahireti ve gözününün önüne gelir mahşer anı işte rasulullah(s ![]() ![]() işte o anı tasavvur edersin … SONRA İKİ ELİNİDE KALDIRIRSIN SEMAYA GÖZÜNÜN KENARLARINDAN DAMLALAR YERE DÜŞER O AN YARABBİ DERSİN BÜTÜN KALBİNLE ŞU ANDA BÜTÜN KAİNAT DUYSUN BENİ DERSİN SENİ VE HABİBİNİ ÇOK SEVİYORUM DERSİN VE YIĞILIRSIN TAKATIN KESİLİR VE ELHAMDÜLİLLAH DEYİP DUANI BİTİRİRSİN … ALLAH CÜMLEMİZE BÖYLE DUALAR NASİP ETSİN HİÇ DEĞİLSE BÖYLE DUALARDA YER ALMAYI NASİP ETSİN …(alıntıdır) AMİN |
![]() |
![]() |
|