|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eğitimi, enerji verimliliği, fuji hiz kontrol cihazlari, gebze, temsilciliği |
![]() |
"Enerji Verimliliği" Ve "Fuji Hiz Kontrol Cihazlari" Eğitimi (Gebze Temsilciliği) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Enerji Verimliliği" Ve "Fuji Hiz Kontrol Cihazlari" Eğitimi (Gebze Temsilciliği)"ENERJİ VERİMLİLİĞİ" VE "FUJİ HIZ KONTROL CİHAZLARI" EĞİTİMİ (GEBZE TEMSİLCİLİĞİ) DUYURU 10 Haziran 2009 tarihinde GOSB Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Binası eğitim salonunda KONTEK Firması tarafından "Sanayide hız kontrol cihazları ile "Enerji Verimliliği" ve "Fuji Hız Kontrol Cihazları" konulu eğitim semineri verilecektir ![]() Katılımınızı bekler işlerinizde başarılar dileriz ![]() EMO Gebze Temsilciliği 05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 08 ![]() ![]() MİSEM KAPSAMINDA ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ 05-07 ŞUBAT TARİHLERİNDE DÜZCE TEMSİLCİLİĞİMİZDE DÜZENLENECEKTİR ![]() MİSEM KAPSAMINDA ASANSÖR DENETLEME, RUHSAT VE KONTROL EĞİTİMİ 16-18 ŞUBAT TARİHLERİNDE ŞUBEMİZDE DÜZENLENECEKTİR ![]() ![]() WİN FUARINA GİDİYORUZ ![]() ![]() TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK: MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ - BASIN AÇIKLAMASI (9) Ayrıntılı bilgi için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|