|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
asansör, belediyesi, güzelbahçe, ile, imzalandi, protokolü |
![]() |
Güzelbahçe Belediyesi İle Asansör Protokolü İmzalandi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzelbahçe Belediyesi İle Asansör Protokolü İmzalandiGÜZELBAHÇE BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PROTOKOLÜ İMZALANDI Güzelbahçe Belediyesi sınıırları içindeki binaların asansörlerine ilişkin periyodik denetim yapılması ve yeni işletmeye açılacak asansörlere ise tescil (işletme ruhsatı) belgesi verilmesi hakkında işbirliği protokolleri 11 Haziran 2009 tarihinde Belediye Başkanlığı makamında imzalandı ![]() TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile Güzelbahçe Belediyesi arasında gerçekleştirilen protokolde Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Gülşen, MMO İzmir Şubesi Sekreteri Melih Yalçın ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Ö ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 ![]() ![]() EMEKLİ ÜYELERLE BULUŞTUK (228) ŞUBEMİZ 28 ![]() AYDINLATMADA ENERJİ VERİMLİLİĞİ SEMİNERİ YAPILDI (193) YAHYA KEMAL BEYATLI İLKÖĞRETİM OKULU ENERJİ VERİMLİLİĞİ ETKİNLİĞİ (174) ASANSÖR TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI (142) MENDERES BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PROTOKOLU İMZALANDI (142) EMODAN ELEKTRİK TESİSLERİ PROJE YÖNETMELİĞİNE İTİRAZ MÜHENDİSLERE TİCARET ODASINA KAYIT ZORUNLULUĞU VE 3-8 YIL ARASINDA DENEYİM ŞARTI GETİREN DÜZENLEMELERE KARŞI DANIŞTAYA BAŞVURULDU ![]() ![]() ![]() ASANSÖR SMM EĞİTİMİ TAMAMLANDI (108) TEKEL GREVİNE DESTEK (88) SEFERİHİSAR BELEDİYESİ ASANSÖR PROTOKOLÜ İMZALANDI (36) Ayrıntılı bilgi için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|