Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, hayalimdeki, yaşıyorum

Hayalimdeki Aşkı Yaşıyorum

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayalimdeki Aşkı Yaşıyorum

Kabadayı filminde oynadığı "Devran" karakteri olumlu tepkiler alan Kenan İmirzalioğlunu, sevgilisi Zeynep Beşerler yere göğe sığdıramıyor
"Hayalimdeki gibi bir aşk yaşıyorum" diyen güzel oyuncu ilişkilerine nazar değmesinden korkuyor Kenan İmirzalioğlu ile ciddi bir ilişki yaşadıklarını vurgulayan Zeynep Beşerler, yakışıklı oyuncunun çok iyi bir partner olduğunu belirterek, "İlişkimiz nereye gider bilemiyorum Bildiğim tek şey varsa; o da Kenan harika bir insan ve birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com