|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bursa, emo, koordinasyon, kurulu, tmmob, toplantisi, yapildi, şube11dönem |
Tmmob Emo Bursa Şube11.Dönem 2. Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tmmob Emo Bursa Şube11.Dönem 2. Koordinasyon Kurulu Toplantisi YapildiTMMOB EMO BURSA ŞUBE11 DÖNEM 2 KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI TMMOB EMO Bursa Şube 11 DÖNEM 2 Koordinasyon Kurulu Toplantısı 27-28/Haziran 2009 da Çanakkale de Yapıldı![]() Çanakkale İda Kale Resort Otelde yapılan 11 Dönem TMMOB EMO Bursa Şube 2 Koordinasyon Kurulu toplantısına Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Remzi Çınar *başkanlık etti EMO Bursa Şube 2 Koordinasyon Kurulu Toplantısı ,Oturum Başkanı Remzi ÇINAR ?ın genel bir değerlendirme yapması ile başladı Remzi ÇINAR genel değerlendirme sonrası , temsilciliklere yönelik olarak yapılan etkinlikler üzerinde durdu Yönetmelikler ve Proje Denetimleri Konusunda hazırlanmış olan sunumları *Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve İnegöl Temsilcimiz Abdullah BÜYÜKIŞIKLAR yaptı Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hasan AZAR İdari ve Mali uygulamalar gündeminde söz aldı Enerji Verimliliği ile ilgili* Gündemde ise Yönetim Kurulu Üyemiz Hulki ARTUT Kanun ve Yönetmeliklerle ilgili bilgilendirme yaptı * Ve soru cevap şeklinde Enerji Verimliliği tartışıldı Oturum Başkanı Remzi Çınar tüm temsilciliklere sıra ile söz vererek sorunların ve* çözüm önerilerinin tartışılmasını* sağladı İkinci gün Çanakkale çevresine sosyal amaçlı gezi düzenlenerek Koordinasyon Kurulu toplantısı planlandığı şekilde tamamlandı *?1 ***** GÜN ( 27 Haziran Cumartesi 10 00 - 18 00 )** GÜNDEM1-Bilgilendirme2- Yönetmelikler ve Proje Denetimleri3- Temsilciliklerin İdari ve Mali Uygulamaları 4-Enerji Verimliliği5- Temsilciliklerin sorunları ve çözüm önerileri6-Koordinasyon değerlendirmesi ve kapanış?2 ***** GÜN ( 28 Haziran Pazar 10 00 15 00 )*** Çanakkale bölgesinde; Şehitlikler, tarihi ve sosyal alanları içeren gezi düzenlenecektir * 29 06 2009 18:04:05 ŞUBEMİZİN 12 OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (446)EMO BURSA ŞUBE YENİ ÜYELERİYLE BULUŞTU (258) ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ ÜYE TOPLANTISI YAPILDI (236) 12 DÖNEM 1 YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI (105)ENERJİ ÖZELLEŞTİRMELERİ DEVAM EDİYOR "ENERJİ HAKTIR, SAHİBİ HALKTIR"(67) Ayrıntılı bilgi için www emo org tr |
|
|
|