![]() |
Kilo Vermenin Kolay Yolları? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kilo Vermenin Kolay Yolları?Beslenme ve egzersiz programımı hiçbir hileye başvurmadan uyguluyorum ![]() İçeri girmeden pastanenin önünden geçip gittim ![]() Tabağım tam boşalmamış olmasına rağmen doyduğumu hissettiğimde yemeyi bıraktım ![]() Canım tatlı bir şeyler yemek istiyordu, ben de bir parça meyve yedim ![]() öğle arasında yürüyüş yaptım ![]() Katları yürüyerek çıktım ![]() Bir kutu üzerindeki yiyecek etiketini inceledim ![]() ![]() Yemeğe saldırmadım, yavaş yavaş yedim ![]() Gün boyunca su içtim ![]() İyi göründüğümü düşündüm ![]() Tatlı yemedim ![]() Ekmeğimi tereyağsız yedim ![]() Bir zayıflama programına başladım ![]() Sandviçime mayonez almadım ![]() Daha çok taze yiyecek yiyorum ![]() ![]() Kızartma yerine fırında tavuk ya da balık yedim ![]() Yemek yemekten zevk alıyorum ![]() Hem öğle hem de akşam yemeğinde yeşil salata yedim ![]() Yağ içeriği daha düşük olan bir yiyeceği tercih ettim ![]() Daha aktif olmak istiyorum Moralim çok bozuktu ![]() ![]() Bir gevşeme yöntemi uyguladım ![]() Yediklerimi kontrol ediyor olma duygusu harika bir şey ![]() Daha önce hile yaptığımı kabul ediyorum, ancak bunun beni engellemesine izin vermeyeceğim ![]() Egzersizden önce ısınma hareketleri yaptım ![]() Eskisine göre daha fazla sebze ve meyve yiyorum ![]() Sağlıklı olmak istiyorum ![]() Yukarıda görmüş olduğunuz bütün bu cümlelerin ne olduğunu düşünüyorsanız; bunlar zayıflamaya karar vermiş danışanlarımızın söylemleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İştahınızla baş etmenin yolları: Daha uzun süre çiğneyin: Yiyecekleri uzun süre çiğnedikten sonra yutmak, beyinin vücuda giren besinleri kaydetmesine zaman tanımak anlamına gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güç harcayarak egzersiz: Egzersizleriniz zorlaştıkça vücut ısınız artıyor ve daha fazla kalori yakmaya başlıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tat alma duyunuzu tatmin edin: Yapılan araştırmalara göre değişik tatlarla bu duyuyu tatmin etmek, daha az miktarla yetinebilmemizi sağlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Atıştırma krizlerini engelleyin: Gün içinde sık ve az öğünler yemek, iştahınızın kontrolden çıkmasını önlemenin en kolay yolu ![]() ![]() ![]() ![]() Daha fazla su için:Su içmek kendinizi tok hissetmenize yardımcı olduğu için önemli Ayrıca vücudunuz susuz kaldığında çoğu zaman açlık hissine benzeyen sinyaller gönderiyor ![]() ![]() > Bu Kategorideki Tüm Yazılar |
![]() |
![]() |
|