Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, market, satış, yönetim

2008 Market Ve Satış Yönetim

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2008 Market Ve Satış Yönetim

2008 Market ve satış yönetim programı, aynı zamanda mağaza satış yönetim ve stok takip programıdır Alınmak, satmak, taksitlendirmek, stok takibi yapmak, gelir giderin heplanması ve kasa durumunuzu takip etmek artık bu program ile çok kolay Stok giriş ve satış işlemleri varsa barkod okuma cihazlarıyla yapılabilir, yoksa elle listelerden seçim yapılarak da tamamlanabilir Satış faturaları, tanımlı müşterilerinize cari kart açarak yada direk bakkal usulü cari kart açmadan, müşteri borçlandırmadan yapılabilmektedir Bu nedenle programı bakkal ve marketler rahatlıkla kullanabilir Her türlü ticari malın alınıp satıldığı, tüm işletmelerin ihtiyaçları dikkate alınarak program tasarlandı Stok girişleriniz, alış faturalarınıza göre tasnif edilerek ya da tedarikçi kaydı tutmadan da yapılabilmektedir Faturalı girişlerde tedarikçilerinize olan borçlarınızı farklı para birimlerine göre ödeyebilir, ileri vadeli çek kesebilir ya da istediğiniz vadede eşit miktarda taksitlendirebilirsiniz Sizin ve müşterilerinizin taksitlendirilmiş borçlarının ödemelerinde taksit tutarına bağlı kalmadan istenilen miktarda ödeme yapılabilir Eksik ve fazla ödeme bir sonraki ayın taksit tutarından düşecek ya da ilave edilecektir Stoklarınızla ilgili tüm bilgilere ulaşacaksınız Adetsel ve parasal değerleri, tür ve grup bazlı analizler gibi Alış faturası düzenleyebilir, iade faturası düzenleyebilir, ürün alış sipariş belgesi hazırlayabilirsiniz Satış faturası düzenler, gerekirse satışı iptal eder yada satılan ürünlerin bazılarını iade alabilirsiniz ve bu şekilde yapmış olduğunuz tüm işlemler kasanıza detaylı olarak işlenecek, günlük, aylık, yıllık gibi gelir ve giderlerinizi görebilecek, hangi üründen ne kadar kar ettiğinize kadar detaylı analizlere ulaşabileceksiniz Aylık gelir gider durumunuz ve kar analiz grafiklerinize ulaşabileceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com