Türkler Uzayda... |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkler Uzayda...Türkler Uzayda[/b] - Houston, gemi kontolden cikti Ne yapmam gerekiyor, simdi? - Orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? - Evet; goruyorum - O dugme sana girsin Hahaha ************************************************** * - Apollo 31; napiyosunuz orda ? Bu duman da ne? - Mangal yakiyoruz, guzel kardesim Hapla olmaz ki bu beslenme isi, bilememissiniz siz - Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun - ŞŞ Delikanli adama bi sey olmaz ************************************************** * - Turkship 1a22bc23; Motorlari kapattiniz; bi sorun mu var? - Yok be, Hostoncigim; Jupiter cekiyo zaten, bosa aldim, fazla yakmasin alet ************************************************** * - Alo, Huston Benzin bitti Naapim? - Ebeni skim senin; Naptin lan, o kadar benzini, ictin mi ? - Yook bee, yorungeye inerken bi UFOyla yaristim Ama var yaa, sana ne diyim; ne hizdi bee - Deme ************************************************** * - Houston; Challenger, Houston Ruslarla kenetlenmemize olanak yok - Neden, Challenger? - Hanim kiziyor; burada kenetlendigin yetmiyor mu ruslarla, bi de orada kenetleneceksin diyor ************************************************** * - Huston; problem var - Nedir? - Mahmut abi ossurugunu yakmaya çalisirken, yer çekimsiz ortamda alev-topuna döndü - im ben, Mahmutu fezaya yollayani - Sen de haklisin be, abi ************************************************** * - Huztin!! Huztin diyorum; Alo ! - Ne var? Nooldu? - Haydar abiyi dovuyolar; yetişin ************************************************** * - Hüston; Marsta hayat yok abi; Saat 9 dedi mi, yatiyo herifler Canimiz sikildi; dönüyoruz biz ************************************************** * - Huston; Alien filminin sonunda ne oluyodu? Benim aldigim VCD nin ikincisi bozuk çikmisti da, izleyemedi idim - Nerden aklina geldi, simdi? - Kazim abinin kafaya bisi yapisti da, çikaramiyoruz bi türlü O sebeple - Hasst ************************************************** * - Huston; ilk-yardim çantasi nerdeydi, ya ? - Yine ne bok yediniz, lan? - Ya geçenlerde Usakta tasa tuttugumuz uzaylilarla karsilastik da Tanidi bizi ibneler; kirdilar Cemal abinin fanusunu ************************************************** * - Houston Yunanistan gayet net gozukuyo burdan Dalalim mi, ibnelre? - Dalin, koyiiim ************************************************** * - Houston ? - Efendim - Vali beye soyle; yarin okullari tatil etsin, kar geliyor, ben gordum ************************************************** * - Aloo, Hüstin - Dinlemedeyiz Devam et Tamam - Abi; salak Ahmet mekigin anahtarini içerde unutup çikmis, ay yürüyüsüne - Eee? - Kaldik abi; yani burda Cam? kirdim ben, telsize uzanabilmek için Yani artik içeri girsek de degismiyo olay Sonradan aklima geldi, cam kirilinca sey olucaa - (Hüstin görevlisi, ofisteki basin sözcüsüne Geçen ay uzaya gönderilen iki astronotumuz elim bir kaza sonucu yasamlarini yitirmislerdir Aynen bu metni yayinliyosun Hadi, gözüm ************************************************** * - Houston? - Dinlemedeyiz - Bendensin! - Eee, yeter ama, sabahtan beri! - Ehehhe; tamam, tamam Ha, unutmadan, bir sey söyliycektim - Söyle - Say Hello to yenge |
|