![]() |
36. Gap Ve Yerel Medya Eğitim Semineri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 36. Gap Ve Yerel Medya Eğitim Semineri* 36 ![]() (30 Mart - 2 Nisan 2006, Şanlıurfa) GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediye Başkanlığı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve GAP Gazeteciler Cemiyeti işbirliğiyle, Harran Üniversitesi, Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası desteğiyle 30 Mart - 02 Nisan 2006 tarihleri arasında, Güneydoğu Anadolu ve ulusal düzeyde yerel medya mensuplarının çalışmalarıyla ilgili teknik bilgilerini artırmak ve medya mensuplarını GAP hakkında bilgilendirmek amacıyla "GAP ve Yerel Medya" başlıklı bir eğitim semineri gerçekleştirilmiştir ![]() Kapsam : Eğitim seminerinin kapsamını; "Yerel Basının Sorunları", "Medya ve Etik", "GAP ve Medya İlişkileri", "GAPın Bölge Halkına Sağladığı Sosyal ve Ekonomik Faydaları" konularında yapılacak panel ile atölye çalışmaları ve bilgilendirme gezisi oluşturmuştur ![]() Hedef Kitle : Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki ve ulusal düzeydeki 200 yerel medya mensubu ![]() |
![]() |
![]() |
|