|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eğitim, emogenç, gerçekleştirildi, kampi, kurulu, toplantisi, yaz, yürütme |
![]() |
Emo-Genç Yaz Eğitim Kampi Yürütme Kurulu Toplantisi Gerçekleştirildi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emo-Genç Yaz Eğitim Kampi Yürütme Kurulu Toplantisi GerçekleştirildiEMO-GENÇ YAZ EĞİTİM KAMPI YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Şubemizin 26 Ağustos - 2 Eylül 2009 tarihlerinde Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde gerçekleştireceği EMO-Genç Yaz Eğitim Kampı ile ilgili yürütme kurulu toplantısı 28 Temmuz 2009 tarihinde Şubemizde düzenlendi ![]() Toplantıya Şube Başkanımız Sedat Gülşen, Başkan Yardımcısı Hacer Şekerci, Şube Yazmanı Özcan Uğurlu, Şube Saymanı Ulaş Birgör, YK Yedek Üyesi Tahir Emre Kalaycı, Şube Teknik Personeli Barış Aydın, EMO-Genç adına Diyar Saraçoğlu, Murat Naroğlu ve Ece Yelkencioğlu katıldı ![]() ![]() 29 ![]() ![]() ![]() EMEKLİ ÜYELERLE BULUŞTUK (228) ŞUBEMİZ 28 ![]() AYDINLATMADA ENERJİ VERİMLİLİĞİ SEMİNERİ YAPILDI (193) YAHYA KEMAL BEYATLI İLKÖĞRETİM OKULU ENERJİ VERİMLİLİĞİ ETKİNLİĞİ (174) ASANSÖR TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI (142) MENDERES BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PROTOKOLU İMZALANDI (142) EMODAN ELEKTRİK TESİSLERİ PROJE YÖNETMELİĞİNE İTİRAZ MÜHENDİSLERE TİCARET ODASINA KAYIT ZORUNLULUĞU VE 3-8 YIL ARASINDA DENEYİM ŞARTI GETİREN DÜZENLEMELERE KARŞI DANIŞTAYA BAŞVURULDU ![]() ![]() ![]() ASANSÖR SMM EĞİTİMİ TAMAMLANDI (108) TEKEL GREVİNE DESTEK (88) SEFERİHİSAR BELEDİYESİ ASANSÖR PROTOKOLÜ İMZALANDI (36) Ayrıntılı bilgi için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|