Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kız, liseli, nitelikli, tutuklandı, yağmadan

3 Liseli Kız Nitelikli Yağmadan Tutuklandı

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3 Liseli Kız Nitelikli Yağmadan Tutuklandı

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki bir parkta, aynı lisede eğitim gördükleri bir kızdan tehditle 1 YTL aldıkları öne sürülen ve haklarında ''nitelikli yağma ve yağmaya teşebbüs'' iddiasıyla dava açılan 5 kız öğrenciden 3'ü tutuklandı

Geçen yıl mayıs ayında Gaziemir Kipa Lisesi'nin aynı arkadaş grubu kız öğrencileri SE (19), ZB (18), ŞB (18), EA (19) ve HÖ (18) hakkında okul yönetimine şikayet gitti

Şikayetçi öğrencilerden biri, kızların kendisinden tehditle 1 YTL aldığını iddia etti

Okul yönetiminin durumu polise bildirmesi üzerine, gözaltına alınan öğrenciler hakkında, yağma ve yağmaya teşebbüs suçlarından dava açıldı

Bu arada suçlamayla karşı karşıya kalan öğrencilerin velileri, çocuklarının okulla ilişiğini kesti

İzmir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ve gizlilik kararı verilen davanın ilk duruşmasında iddia sahibi öğrenciler olayı anlattı ve şikayetçi olmadıklarını bildirdiler

Yargılama sonunda mahkeme heyeti, SE, ZB, ve HÖ'yü tutukladı SE, Buca Cezaevine, ZB ve HÖ ise Bergama Çocuk Cezaevine gönderildi

Tutukluluk durumuna itiraz eden avukatların talebi, mahkemece reddedildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com