![]() |
Öss Formlarının Teslimi Yarın Başlıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öss Formlarının Teslimi Yarın BaşlıyorÖSS formlarının teslimi yarın başlıyor 2008-ÖSS ye giren adaylardan 145 ve daha fazla puan alan adaylar ile meslek yüksekokullarına sınavsız geçiş hakkı bulunan adaylar tercih formu doldurabilecek ![]() ![]() ![]() ![]() Haberin devamı 2008-ÖSS de 165 ve üstünde puan alan adaylar, tercihlerini 2008-Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ndaki Tablo-4, Tablo-3A ve Tablo-3B den, 145-164 ![]() ![]() ![]() EN FAZLA 24 TERCİH Adayların, yükseköğretim programı tercihlerini yaparken alanlarıyla ilgili programlar olmasına dikkat etmeleri gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Adaylar, yükseköğretim programları arasından en fazla 24 tercih yapabilecek ![]() ![]() FORMLAR NASIL GÖNDERİLECEK Tercih işlemlerini tamamlayan adaylar, formları internetten veya başvuru merkezleri aracılığıyla ÖSYM ye gönderebilecek ![]() ![]() Tercih formunu başvuru merkezinden yapacak adayların, tercih işlemini yapacağı başvuru merkezinden 23 Temmuz-4 Ağustos 2008 arasında kendisi için uygun bir günde randevu almaları ve tercihlerini yazdıkları listeyle başvuru merkezlerine gitmeleri öneriliyor ![]() Bu adayların tercihleri, başvuru merkezindeki görevli tarafından sisteme girilecek ve ÖSYM ye gönderilecek ![]() ![]() ![]() Tercih formunu internet üzerinden göndermek isteyen adayların, bu konuda deneyimli olması gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖSYM, tercih bildirim işlemi gerçekleştirildikten sonra tercihlerde ve sıralamada bir değişiklik yapılması mümkün olmayacağı için adayları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor ![]() ÖSYM, tercih işlemlerinin tamamlanmasının ardından üniversitelere yerleştirme yapacak ![]() ![]() ntvmsnbc |
![]() |
![]() |
|