Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklanacak, rötarlı, sonuçları, ösym

Ösym Sonuçları Rötarlı Açıklanacak

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ösym Sonuçları Rötarlı Açıklanacak

ÖSYM sonuçları rötarlı açıklanacak

ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları dolayısıyla öğrencilerin notlarının ÖSYM'ye iletilmesinde gecikme olacağı için ÖSS sonuçlarının, 10-15 Temmuz arasında açıklanamayacağını bildirdi

Yarımağan, yaptığı açıklamada, sınav sonuçları açıklama tarihlerinde ''biraz kayma olacağını'' belirterek, şunları söyledi:

''15 Temmuz'u tutturmaya çalışacağız ama Milli Eğitim Bakanlığının yapacağı ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarıyla ilgili yeni bir durum var biliyorsunuz Milli Eğitim Bakanlığı bu sınavlarla ilgili bir takvim yapmış Eğer o takvime uyulursa bizim bütün işlemlerimiz 1 ay kadar uzayacaktı Bu konuyu YÖK ile görüştüm, Milli Eğitim Bakanlığı ile bir araya geldik Bu sınavları son sınıflar için erkene almaya çalışıyorlar Bu durum notların bize verilmesinde biraz gecikmelere yol açacak Buna göre bizim de bütün işlemlerimizde kayma olur ama kaymanın bir haftadan fazla olmaması için çözüm bulmaya çalışıyoruz, henüz kesinleşmedi Yani sonuçları 10-15 Temmuz arasında açıklayamayacağımız anlaşılıyor Milli Eğitim Bakanlığı uygun tarihler bulursa bize bildirecekti Biz de yetiştirmeye çalışacağız''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com