Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ales, başlıyor, başvuruları

Ales Başvuruları Başlıyor

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ales Başvuruları Başlıyor

ALES başvuruları başlıyor
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı nın (ALES) ilkbahar Dönemi için başvuruları, 25 Mart-11 Nisan 2008 tarihleri arasında yapılacak

öSYM den yapılan açıklamaya göre, başvurmak isteyen adaylar, üniversite rektörlüklerindeki başvuru merkezlerinden 2 YTL karşılığında başvuru evrakı alabilecek 40 YTL olan sınav ücreti başvuru işleminden önce yatırılacak

Başvuru merkezleri öSYM nin internet adresinden duyurulacak Sınava ilk kez girecek adaylar, başvurularını, başvuru merkezlerinden elektronik ortamda yapacak 2007-ALES e başvurmuş adaylar ise başvurularını internet aracılığıyla internet aracılığıyla yapabilecekler Adaylar başvuru sırasında 3 YTL Başvuru Hizmeti ücreti ödeyecekler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com