Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cepte, sonuçları, öss

Öss Sonuçları Artık Cepte

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öss Sonuçları Artık Cepte

ÖSS Sonuçları Artık Cepte

Turkcell müşterileri, ÖSS 2008 yerleştirme sonuçlarını kısa mesaj aracılığıyla öğrenebilecek İşte ÖSS yerleştirme sonuçları Turkcell den öğrenmenin yolu
Turkcell den yapılan açıklamada, ÖSS 2008 yerleştirme sonucunu öğrenmek isteyen Turkcell müşterilerinin, kayıt olmak için, TC kimlik numaralarını ve boşluk OYS yazarak 3366 ya göndermelerinin yeterli olduğu bildirildi

Açıklamada, yarın saat 930 da sonuçların açıklanmasıyla beraber sonuçların, kayıt yaptıran abonelere otomatik olarak gönderilmeye başlanacağı belirtilerek, sonuçların açıklanmasının ardından müşterilerin, TC kimlik numaralarını boşluk OYS yazıp 3366 ya göndererek, yerleştirme sonuçlarını öğrenebilecekleri kaydedildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com