Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
elbise, görmek, rüyâda, temizleyicisi

Elbise Temizleyicisi ,Rüyada Elbise Temizleyicisi Görmek

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Elbise Temizleyicisi ,Rüyada Elbise Temizleyicisi Görmek






Rüyada elbise temizleyicisi görmek, zengin birisi ile evlenmeye, rüya sahibi evli ise eline beklemediği bir yerden çok para geçeceğine delalet eder Bir rivayete göre de temizleyici tövbeye delalet eder Rüyada elbisenizi temizletmek için bir temizleyici dükkanına girdiğinizi görmek, para kazanmak için yeni bir işe teşebbüs edeceğinize; bir elbiseci dükkanından çıktığınızı görmek, bir işten kazançlı çıktığınıza veya çıkacağınıza, bir elbiseci dükkanını satın alıp işlettiğinizi görmek, tüccar iseniz, kazanca, bekar iseniz, evliliğe, hasta iseniz şifaya delalet eder Rüyada elbisenizi ütülediğinizi veya ütülettiğinizi görmek işinizin düzeleceğine ve sağlığa işarettir


E-Yorum (0)
ELBİSE TEMİZLEYİCİSİ,Rüyada elbise temizleyicisi görmek

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.