![]() |
İlkyardım Çantası Ultra (126 Parça) Nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlkyardım Çantası Ultra (126 Parça) Nedirİlkyardım Çantası Ultra (126 Parça) Ürün DetaylarıHayatınız sizin için ne kadar değerli Her ihtimali düşünüp önlem almak hayatınızı kurtarabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlkyardım Çantası Ultra nın İçeriği: 1 Adet anında sıcak Kompres 1 Adet anında soğuk kompres 1 Adet Antiseptik solüsyon 50 ml ![]() 1 Adet Bandaj makası 1 Adet Bez flaster 2 ![]() ![]() ![]() 1 Adet Cımbız 10 Adet Çengelli iğne 1 Adet Derece 1 Adet El dezenfektanı jel 100 ml 1 Adet El feneri (Pil Dahil) 1 Adet Elastik Bandaj 6 cm ![]() ![]() 1 Adet Esmarc Bandajı 6 cm ![]() ![]() 5 Adet Gaz hidrofil 30x80 cm ![]() 50 Adet Gaz kompres 10x10 cm ![]() 1 Adet Hidrofil pamuk 50 gr ![]() 1 Adet İlk yardım el kitabı 1 Adet İlk yardım künyesi 1 Adet İşaret düdüğü 1 Adet Kurşun kalem ve açacağı 1 Adet Küçük Not Defteri 10 Adet Muayene Eldiveni Aloe Vera katkılı 1 Adet Otomatik Turnike 10 Adet Pamuklu Çubuk 1 Adet Rescue SheetYanık Örtüsü 160 cm ![]() ![]() 1 Adet Suni Solunum Maskesi Adaptörlü 3 Adet Sargı Bezi 10 cm ![]() ![]() 1 Adet Tebeşir 3 Adet Üçgen Sargı Bezi 10 Adet Yara Bandı 2 Adet Yara Örtüsü Pedli 9 cm ![]() |
![]() |
![]() |
|