Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
250, intim, likid, med, numis, temizleyici

Numis Med İntim Likid Temizleyici Ph 4.2 250 Ml Nedir

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Numis Med İntim Likid Temizleyici Ph 4.2 250 Ml Nedir

Numis Med İntim Likid Temizleyici pH 42 250 ml Ürün DetaylarıNumis Med İntim Likid Temizleyici, genital bölgeye uygun özelliğine sahipbir kişisel hijyen ürünüdür Genital enfeksiyonlarda uygulanan tedavileri, destekleyen Numis Med İntim Likid günlük olarak, genital bölge temizliğinde kullanılabilir

Numis Med İndim Likid

Akıntı, kaşıntı, yanma ve istenmeyen kokularla başa çıkılmasına yardımcı olur

******l candidiazis (Genital bölge mantar enfeksiyonu)

******l trichomoniazis (Genital bölge paraziter enfeksiyonu)

Bakteriyel vajinozis (Genital bölge bakteriyel enfeksiyonu)

gibi enfeksiyonların tedavisini destekler Doğum sonrasıperine temizliğindekullanımı uygundur

Ürün içeriği; Hipoalerjeniktir Alkali, sabun ve kanserojen madde içermez Dermatolojik olarak test edilmiştir

Allantoin:Epitelizasyonu hızlandırıcı ajan

Bisabolol, Kamomil (papatya özütleri):Antiseptik özellikli ve tahriş önleyici ajanlar

Klorheksidin diglukonat:Antiseptik etkili, katyonik özellikli yüzey etken madde

İçeriğinde bulunan, antiseptik etkili Klorheksidin diglukonat, bakteri ve mantarların etken olduğu, genital bölge enfeksiyonlarının önlenmesine yardımcı olurBisabolol ve kamomil, deodorizan etkileriyle, istenmeyen kokularla başa çıkılmasını sağlar

Ürünün kullanımı:

- Enfeksiyonlu durumlarda; sabah ve akşam

- Korunmak amacıyla; günde bir kez

- Perine temizliğinde, her tuvalette en az iki dakika süresince genital bölgeye, köpürtülerek uygulanır, bol su ile durulanır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com