|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
250, intim, likid, med, numis, temizleyici |
![]() |
Numis Med İntim Likid Temizleyici Ph 4.2 250 Ml Nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Numis Med İntim Likid Temizleyici Ph 4.2 250 Ml NedirNumis Med İntim Likid Temizleyici pH 4 ![]() ![]() ![]() Numis Med İndim Likid Akıntı, kaşıntı, yanma ve istenmeyen kokularla başa çıkılmasına yardımcı olur ![]() ******l candidiazis (Genital bölge mantar enfeksiyonu) ******l trichomoniazis (Genital bölge paraziter enfeksiyonu) Bakteriyel vajinozis (Genital bölge bakteriyel enfeksiyonu) gibi enfeksiyonların tedavisini destekler ![]() ![]() Ürün içeriği; Hipoalerjeniktir ![]() ![]() ![]() Allantoin:Epitelizasyonu hızlandırıcı ajan ![]() Bisabolol, Kamomil (papatya özütleri):Antiseptik özellikli ve tahriş önleyici ajanlar ![]() Klorheksidin diglukonat:Antiseptik etkili, katyonik özellikli yüzey etken madde ![]() İçeriğinde bulunan, antiseptik etkili Klorheksidin diglukonat, bakteri ve mantarların etken olduğu, genital bölge enfeksiyonlarının önlenmesine yardımcı olur ![]() ![]() Ürünün kullanımı: - Enfeksiyonlu durumlarda; sabah ve akşam - Korunmak amacıyla; günde bir kez - Perine temizliğinde, her tuvalette en az iki dakika süresince genital bölgeye, köpürtülerek uygulanır, bol su ile durulanır ![]() |
![]() |
![]() |
|