Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cilt, stres

Stres Ve Cilt

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Stres Ve Cilt




Bazı sorunlar her ne kadar fiziksel gözükse de temelinde mutlaka bir ruhsal sıkıntı vardır Stres; bir olayın istediğin şekilde gitmemesi yüzünden tam anlamıyla sana yapışan bir hastalıktır Üstelik stresten kurtulmak sadece senin elinde! Sana sadece dertlerini anlatmak için yaklaşan insanlardan uzak dur, çünkü farkında olmadan sıkıntıya odaklanmış oluyorsun Bunun yerine kendine ilgi alanları yarat!


Ahşap boyama ve müzik aleti çalma kurslarına git, yoga veya meditasyon yapmayı öğren, hatta sosyal bir grupta kimsesiz çocuklar için çalış Yeter ki sana inancını ve umudunu kaybettirmeyecek faaliyetlere sıkıca sarıl!

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.