![]() |
Levrek Filetosu Keğıtta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Levrek Filetosu KeğıttaMALZEMELER 4 kişilik 4 adet levrek filetosu 1 tatlı kaşığı tereyağı yada margarin 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış soğan ½ kahve fincanı konyak 6 çorba kaşığı ince dilimlenmiş mantar 1 kahve fincanı beyaz şarap 2 adet orta boy kabukları soyulup ince kıyılmış domates 1 adet defne yaprağı 1 bağ kıyılmış maydanoz ½ adet yağlı kağıt HAZIRLANIŞI Kağıdı ikiye katlayıp büyükçe kalp biçimi kesin ve içini yağlayıp muhafaza edin ![]() ![]() Balıkları bir dakika alt üst çevirin, konyağı döküp alevlendirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|