![]() |
Murat İnce |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat İnceDoğum Yeri ve Tarihi : Sorgun/YOZGAT 20 ![]() ![]() Mesleki Hedefi : Edebiyatta Başarı (Şair-Yazar) Bulunduğu Görevler : Radyo Genç Sorgun/YOZGAT 1,5 yıl şiir-sohbet programı ![]() Radyo Ostim Başkent TV ANKARA 1,5 yıl, “Duygu Adamı Murat İnce İle Şiirli Saatler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim : İlk ve Orta Okul Yıldırım Beyazıt/ANKARA / Lise Ankara Aydınlık Evler Ticaret Lisesi Muhasebe ve Daktilografi bölümü mezunu ![]() ![]() Sahip Olduğu Nitelikler: Çeşitli Kuruluşlarda şiir toplantıları (Türk Dünyası Kültür Merkezi, Ankaralılar Evi, Cemal Safi Toplantıları, Rıza Akdemir ve Hüseyin Yurdabak şiir Toplantıları ![]() ![]() ![]() Yetki Belgesi : M ![]() ![]() ![]() Üye Olduğu Kuruluşlar : ÜNİSİAD (Üniversiteler Sosyal İletişim ve aktivite Derneği Fahri Üyesi)ANASAM (Anadolu İlim Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) İKO (İnsan Kültür Ocağı) TÜKODER (Tüketici Koruma Derneği) ATO (Ankara Ticaret Odası) EMŞAD (Emniyet Mensubu Vazife Malulü Şehit Ve Gazi Aileleri Derneği) Türkiye Tea-kwon-do Federasyonu (Diplomalı Siyah Kuşak 2 ![]() Gönüllü Çalışma Deneyimi : Gatem Anadolu Teknik ve Anadolu End ![]() ![]() ![]() Sahip Olduğu Eserler : Adı Yalnızlık Elveda Reis’in Gönlü Zamanlı Zamansız Duygu Esnemeler (Deneme) “Bir Sevda ki” ve "Ankara"isimli (Şiir) kitaplarından 25 ![]() ![]() ![]() ![]() İlk Romanı “Beyaz Aşk” henüz yayımlanmadı ![]() İlk Şiir Albümü “Çekil Git” Üçışık Yapım İkinci Şiir Albümü “Ayrılık Sevdi Bizi” Üçışık Yapım (Orijinal Müzik dağıtımını yapmıştır) Bildiği Diller : Orta derecede Almanca / çok az derecede İngilizce (eğitim almaya devam ediyor…) Aldığı Ödüller : Merkezi Azerbaycan’da bulunan Dünya Genç Yazarlar Birliği’nden Türk Dünyasına Hizmet Ödülü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulunduğu Aktiviteler : · Grup Anadolu İle Migros Sanatolia Sahnesi “Duygu Adamı Murat İnce İle Şiir Müzik ve Dramatize” Gösterisi · Grup Bize Kalan ile ”İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampusu Kültür Sanat Salonu “Duygu Adamı Murat İNCE ile şiir müzik dinletisi · Grup Bize Kalan ile Kırıkkale İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi “Duygu Adamı Murat İNCE ve şiir müzik dinletisi · Grup Bize Kalan İle TRT İNT Uzaklardaki Yakınlarımız Programı Canlı Yayın Konuğu Murat İNCE’ nin bestelenmiş şiirleri · Gatem (Gazi Anadolu Tek ![]() ![]() ![]() · Etiler Ordu Evi Gazilerimiz için şiir ve müzik dinletisi · Radyo Genç Sorgun “Duygu Adamı Murat İnce İle Şiirli Saatler” · Çankaya Çağdaş Sanatlar Gösteri Merkezi 23/24/25 Eylül 2003 Şiir-Müzik Dramatize Gösterisi · 13 ![]() ![]() ![]() ![]() · 08 ![]() ![]() ![]() · Ankara Üniversitesi şiir Dinletisi · Gazi Üniversitesi şiir Dinletisi · Murat İlk Umut Dershaneleri şiir toplantıları ve dinletileri ![]() · “SAKLI SONBAHAR” SAKLANMAK DEĞİL SAKLAMBAÇ OYNAMAK İSTİYORUM ![]() · İTÜ, ANKARA, KIRIKKALE Vs ![]() ![]() · ATAYURT Belediyesi/MERSİN Tarım ve Kültür Festivali (Konuk Sanatçı) 18 Mayıs 2005 · Bir yıl Aydınlıkevler Tic ![]() ![]() ![]() ![]() · Hasandede Belediyesi Ağaç Dikme Bayramı ve Milli Piyango çekilişi Sunuculuk · Kırım Tatar Dernekleri Federasyonu anma günü Sunuculuk · Trabzon’un Kurtuluş yılı etkinlikleri Sunuculuk · Yüzlerce Belediye Festival Organizasyonlarında şiir dinleti ve sunuculuk görevleri ![]() · Yazarlık Tecrübeleri: Yozgat İleri Gazetesi, Çorumun Sesi Gazetesi, Anasam Dergisi, Anayurt Gazetesinde Köşe Yazarlığı ![]() · HORON CAFE BAR VE KAVEL TÜRKÜ EVİ 2004/2005 · “AL BENİ YALAN OLMAYAN YÜREĞİNE GÖTÜR” Şiirin, Türkünün ve Rackın gerçek buluşması Migros Sanatolia Sahnesi 15 ARALIK 2005 Saat 19 ![]() ![]() ![]() · TELEVİZYON PROGRAMLARI : Ostim TV Şehri Sevda- AKSU TV, KANAL 35, MARMARA TV, SAMSUN 55, ve birçok uydu kanalı ile bölgesel TV’DE “İnce Yollarda” isimli belgesel içerikli yol hikayeleri, ART AVRASYA Murat İnce İle Bir Nefestir Yaşam, FLASH TV TÜRKÜ KERVANI şiir müzik eğlence VE BAŞKA İKLİMLER isimli yol hikayeleri ![]() · KONUK OLDUĞU BAZI TV ve RADYO KANALLARI –TRT INT- KANAL A-KANAL B - BAŞKENT TV- ART AVRASYA-ULUSAL- SES TV- KANAL T- MAVİ KARADENİZ- BENGÜ TÜRK- GERÇEK TV- KRAL KARADENİZ- DOĞU TV-TEMPO TV-MPL TV – OLAY TV- KANAL 67 – Z (Zonguldak Tv) TURKSHOW-DÜĞÜN TV-TVT-TATLISES-RUMELİ TV-GİMSA TV…Türkiye Polis Radyosu, TRT Ankara Radyosu, TRT Türkiye’nin Sesi Radyosu… · En az beş yüz şiir toplantısı ve yine bir o kadar şiir dinletisi… · Hali hazırda Murat İnce halen her Cuma saat 21 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|