|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gökhan, hakkında, kimdir, özen |
![]() |
Gökhan Özen (Gökhan Özen Kimdir? - Gökhan Özen Hakkında) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Özen (Gökhan Özen Kimdir? - Gökhan Özen Hakkında)GÖKHAN ÖZEN'İN KENDİ KALEMİNDEN BİYOGRAFİSİ 1979'un 29 Kasım sabahı dünyaya gözlerimi açtığım anda müzik için yazılmıştı kaderim belki de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her neyse, fazla duygusal oldu galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelelim doğduğum günden bugüne kadar neler yaptığıma: 1985-1996 : İlk-Orta-Lise TED ![]() 1986-1988 : Ankara Devlet Opera ve Balesi Çok Sesli Çocuk Korosundaki müzik eğitimim 1988-1993 : T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1988-1997 : Şu anda çalmakta olduğum klasik gitar ve tuşlu çalgıların eğitimiyle geçirdiğim yıllarım ![]() ![]() ![]() ![]() 1996 : İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümünü kazanarak, İstanbul'a gelişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997 : Radyo Tatlıses'teki programım ![]() 1998 : Akademi İstanbul Gitar Eğitimi ![]() 1999 : Best FM-Best TV'deki canlı müzik programım:'GÖKHAN ÖZEN'LE CANLI CANLI' 2000 : Birinci Albümüm "ÖZELSİN" 2001 : İkinci Albümüm "DUMAN GÖZLÜM" 2003 : Üçüncü albümüm "CİVCİV" 2003 : Y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2003 : BOŞVER REMİX 2004 : 14 Şubat 2004 Sevgililer Gününe Özel "HERŞEYDE BİRAZ SEN VARSIN" Hatıra Cd ![]() 2004 : Dördüncü albümüm "ASLINDA" 2005 : Ve işte, "Kalbim Seninle" (Maxi Single) Hayatımın bundan sonrasını, zamanla, sevenlerimle birlikte yazmamız dileğiyle ![]() ![]() ![]() GÖKHAN ÖZEN BENİM İÇİN N'APARDIN Benim için bir şey yap öyle lafta kalmasın Hasta olursam bir gün çorba yaparmıydın Sobamı yakarmıydın portakal soyarmıydın Sahiden yaparmıydın istersem Benim için n'apardın Ayazda mı yatardın Kalbinde mi taşırdın Hamallık mı yapardın Aman ne bileyim ben Yapta göreyim ben Ben olsaydım n'apardım Ayazda da yatardım Sırtımda da taşırdım Hamallık da yapardım Aman ne bileyim ben Bekle bekle de gör sen Başıma bir şey gelse yanımda olur muydun Bir meselem olsa beni dinlermiydin Başından mı atardın bağrına mı basardın Acımı taşır mıydın istersem Kim sana gülerse aklını çelerse Değer mi ona derse her şeyi denerse kanma Söz-Müzik: Nazan Öncel Düzenleme: Gökhan Özen KALBİM SENİNLE Bak sevgilim bak neler ettik Yine kendi kendimize biz Çok severken çok yazık ettik Bu kadersiz aşkımıza biz Ah ne fark ederki yanımda yoksan Sevdan benimle Aklım kopar gider başımdan Bedeli yalnızlık olsa da Kalbim seninle ![]() ![]() ![]() Kalbim seninle ![]() ![]() ![]() Kalbim seninle ![]() ![]() ![]() Baktığım her yıldızda Attığım her adımda Kalbim seninle ![]() ![]() ![]() Kalbim seninle ![]() ![]() ![]() Bir akşam üstü kumsalda Damla damla her yağmurda Kalbim seninle ![]() ![]() ![]() Hem sevgilin, hem annen, hem baban Olup da sevmedim mi seni ben Kör karanlık gecelerde Gönlüme sarıp da Uyutmadım mı seni ben ![]() ![]() ![]() Söz-Müzik : Gökhan Özen Düzenleme : Gökhan Özen ONE MORE TIME I wanna have you i need to tell you, girl you have been on my mind it's like i'm not complete without you by my side If i can make you see what i do, if you believe me then you would know that i'm not taking you for a ride See i got something that you want, here's my number call me let's get down but don't you get the wrong idea, i'm not the kind of boy who likes to play around Girl, i miss you do you miss me too? Come and hold me and tell me that you love me, touch my body one more time Cause i've been waiting feeling lonely without you, open up and let me love you So come and hold me, caress and kiss me girl I want you one more time Don't run away from me i need you here so get off my mind and come and love me one more time I got a weakness, a soft spot, when you smile i lose control and fall head over heels in love with you See, this feeling's so hot, it won't stop, my heart is burning up i can't wait what am i gonna do See i got something that you want, here's my number call me let's get down but don't you get the wrong idea, i'm not the kind of boy who likes to play around Girl i miss you do miss me too? Come and hold me and tell me that you love me, touch my body one more time Cause i've been waiting feeling lonely without you, open up and let me love you So come and hold me, caress and kiss me girl I want you one more time Don't run away from me i need you here so get off my mind and come and love me one more time KADER UTANSIN Sensizliğin sokağında voltaları atarken Hayal gibi,bir rüya gibi içimdesin sen Ya ben sana geç kalmışım Bir hata gibi,bir günah gibi koynumdasın sen Ne senin,ne benim,ne de sevgimizin Suçu var,suçu var bir hatası var Günah mı işledik,sadece sevdik Deliler gibi sevdik Kader utansın,ah utansın Bizi bizden,bizi bizden Çalan zalim kader utansın Söz-müzik:Gökhan ÖZEN Düzenleme:Gökhan ÖZEN ROPORTAJI ARANAN YILDIZ BULUNMUŞTUR 'Genç kızların yeni sevgilisi' olarak anılan Gökhan Özen, 'Aramazsan Arama' adlı şarkısıyla zirveyi zorluyor ![]() ![]() Başkalarını bilmiyorum, ama bende istemediğiniz kadar sevgi var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ankara'da doğdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul'u yenmek pek kolay değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim için önemli değil ama bazı şeylerin göstergesi olması bakımından çok önemli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ülkede kızlar erkeklerden daha cesur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evlenme teklif eden bile var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir hayranım beyaz kağıt üzerine, adını kanla yazarak sevgisini göstermek istiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili anlamında kız arkadaşım yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asla! Politika sahtedir, oysa müzikte derinlik var ![]() ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebru Gündeş, Yaşar, Harika Avcı, Nadide Sultan, Gülben Ergen, Seda Üren gibi arkadaşlara şarkılar verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayahan'ı dinlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir stadyum dolusu insana konser vermek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir konser verdi, neredeyse genç kızlar tarafından parçalanacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonlardayım Yollardayım yine hüznün içimde Sonlardayım yollarım sensizliğe Bekleye bekleye birgün döneceğim Beklenen kim bilir hangi şehirde (beklenen kimbilir şimdi kiminle) Bak aylarım gece oldu bak Gözlerim yaşla doldu Ziyan olur ömrüm yolunda Senin gibi bir insafsız uğruna ![]() ![]() Gökhan Özen Gökhan Özen Gökhan Özen Gökhan Özen |
![]() |
![]() |
![]() |
Gökhan Özen (Gökhan Özen Kimdir? - Gökhan Özen Hakkında) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Özen (Gökhan Özen Kimdir? - Gökhan Özen Hakkında)emegine saglik yaw ne kadar guzel hazirlamissin resimlere bittim son degisiklikleri eklim bari 2006"Sevda Çiçeği" Tv ![]() ![]() ![]() ![]() 2007"Yalan Dünya" Tv ![]() ![]() ![]() ![]() 2007 Beşinci albümüm : "RESİMLER&HAYALLER" Video Klipler: "Tövbeliyim-Ağlamak Sırayla-İnkar Etme" 2008 Ve işte (03 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|