![]() |
Suzan Kardeş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Suzan KardeşSuzan Kardeş 1960 yılında Yugoslavya'nın Kosova eyaletinde doğdu ![]() ![]() Birçok sinema, tiyatro, reklam, fotoğraf çekimleri, kliplerde ve sahne çalışmalarında ünlü sanatçılarla makyöz ve kuaför olarak görev aldı ![]() 1995 yılından itibaren BKM'nin tüm tiyatro oyunları, dizi ve konser organizasyonlarının, "Vizontele", “Vizontele Tuuba”, “Neredesin Firuze” ve “Hırsız Var” adlı sinema filmlerinin saç ve makyaj çalışmalarını üstlendi ![]() 21 yıldır da Sezen Aksu ile sahne showlarına devam ediyor ![]() Yer aldığı bazı projeler; Hokkabaz, Beynelmilel, Gen, Organize İşler, Bekarlar, Aşk ve Gurur, Hürrem Sultan, Bir Demet Tiyatro, Seni Seviyorum Rosa 2007 yılında Bekriya isminde bir albüm çıkardı ![]() Bir Kızıl Gonca Bülbül ve Gül Körfezde Akşam Yüce Dağdan Esen Rüzgar Kapıldım Gidiyorum Neyleyim Köşkü Dağlar Dağlar Viran Dağlar Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun / Köşküm Var Deryaya Karşı / Alişimin Kaşları Kara Bir Dalda İki Kiraz Ayağına Giymiş Sedef Nalini Şahane Gözler Şahane Batan Gün Kana Benziyor(Şenka'ya) Prozit Kır Çiçeği |
![]() |
![]() |
|