Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hadivent, yasemin, ßiyoqrafi

Yasemin Hadivent ßiyoqrafi

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yasemin Hadivent ßiyoqrafi

Diplomat bir baba ve devlet memuru bir annenin ilk cocuklarini olarak 06 Haziran 1982'de
Sofya'da dogdum Benden bir yil sonra da kiz kardesim Nazenin dünyaya geldi
Anaokuluna Sofya'da gittim Annem bizim hep Türkiye'de okumamizi istedi
ve 1989 Yilinda Türkiye'ye göc ettik Babam islerinden dolayi Sofya'da kaldi

Ilkokulu Ömer Seyfettin Ilkokulu'nda, Ortaokulu Gümüspala'da okudum
Liseyi farkli okullarda bitirdim Birinci sinifi Bahcesehir Atatürk Lisesi'nde okuduktan sonra,
annem beni ve kiz kardesimi lise ve üniversiteyi okumamiu icin Amerika'ya gönderdi
Bir yil John Dewey High School'da okudum
Annem uluslararasi iliskiler okuyacagimi düsünüyordu aslinda ennemin istedigi kiz olmak isterdim
ama kalbim galip geldi
Lise son sinifta Türkiye'ye döndük ve liseyi Florya Tevfik Ercan Lisesi'nde tamamladim
Liseden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuar sinavina girdim ve iyi birdereceyle kazandim
Bir yil aksam okulunda hazirlik görmüstüm zaten ve ilk kez
o sinavi kazandigimda hayallerime yaklastigimi hissettim
Ilkokul döneminde bale egitimi aliyordum fakat bu, kalbimde olusan rahatsizliktan dolayi uzun sürmedi
Iylestikden sonra dansa devam ettim ve okul dönemim boyunca on bir sene folklor oynadim

Oyunculukla ilgili calismalarimin baslangici reklam filimleriyle oldu
Orkid Reklamlarinda ve Muhabbet Kart reklamlarinda da
Mustafa Sandal'la oynamistim Müzisyen arkadasim Ulas Ay'in ricasiyla onun „Affet“ klibinde oynadim
Ilk Dizi tecrübem Kanal 7'de oldu Sonrasinda ise yönetmenligini Aram Gülyüz'ün yapmis oldugu
„Deli Duran“ adli dizide Prensez Cazibe'yi oynadim Okul ve is bir arada gitmiyordu ve okula
ara vermek zorunda kaldim „Deli Duran“ dizisi bes bölümde yayindan kaldirilinca bir anda boslukta kaldim
Bu arada ertesi yil okula kaldigim yerden devam edebilmek icin bol bol tiyatro oyunu okumaya
baslamistim ki bir gün TV'de „Türkiye'nin Yildizlari“ isimli yarisma programinin tanitimini gördüm
Jüri'de Filiz Akin, Gani Müjde ve Mustafa Altioklar vardi
Gercekdende mükemmel üc insan bir aradaydi ve icimden bir ses bu yarismaya katilmami söylüyordu!
Cok eglenceli dokuz hafta sonunda hem jüri hem de hal tarafindan cok iyi bir dereceyle birinci oldum
Yarismadan sonra bir kac tiyatrocu arkadasimla bir oyun (Tiyatro Bahane) sahnelemeye karar verdik
ve provalarimiz basladi Daha sonra oyunu erteleme kaarari aldik Show TV'de yayinlanan „Sevda Cicegi“
adli dizide basrolü Gökhan Özen'le paylastim Savas Dincel, Gül Onat, Halit Akcatepe, Pakize Suda
ve Engin Günay'in yer aldigi degerli bir ekiple Calistim
Simdi de basrolünü arkadasim Cem Kilic ile paylasacagim yeni bir dizi ile ekran karsisinda olacagim
Hayranlarimin da yönlendirmei ile bir peri kizini canlandiracagim dizide hayal gercek ic ice olacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com