![]() |
Murat Boz (Murat Boz Kimdir? - Murat Boz Hakkında) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Boz (Murat Boz Kimdir? - Murat Boz Hakkında)Murat Boz SINGLE - AŞKI BULAMAM BEN 2006Yıllardır Tarkan'ın vokalistliğini yapan Murat Boz 'Artık sıra bende' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() 07 ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dönem içerisinde Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey�de müzikal konserlerde vokal olarak yer aldım ![]() ![]() ![]() Eğitimime 2003 yılında girdiğim istanbul teknik üniversitesi türk müziği devlet konservatuarı Temel Bilimler bölümünde devam etmekteyim ![]() ![]() ![]() Sahne performanslarında ve albümlerinde çalıştıgım kişiler; Shakira, Tarkan Tevetoğlu, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur, Grup Hepsi, Grup Rapsodi, Grup Popcorn ![]() ![]() ![]() Seslendirdiğim reklam müzikleri; Mc Donalds, İstikbal, Kola Turka ![]() ![]() Aşkı Bulamam Ben Kimini dudağından Kimini gözünden Kimini düşündüren zeki sözünden Kimini uzun bacak bacaklarından Kimini profilden Kimini belinden Kenarından ya da köşesinden Kimini kıvır kıvır saçlarından Kimini dudağından Kimini gözünden Kimini düşündüren zeki sözünden Kimini uzun bacak bacaklarından Kimini göbeğinden Kimini sesinden Kimini nefesinden Kimini serin bakış bakışlarından Beğenirim hepsini severim ayıramam Seçemedim hiçbirinden vazgeçmedim Of aman! Ooof Na nanı nana na Mecnun olamam ben Na nanı nana na Böyle aşkı bulamam ben Na nanı nana na Leylaya varamam ben Na nanı nana na Hiçbirinden cayamam ben Kimini dudağından Kimini gözünden Kimini düşündüren zeki sözünden Kimini uzun bacak bacaklarından Kimini göbeğinden Kimini sesinden Kimini nefesinden Kimini serin bakış bakışlarından Beğenirim hepsini severim ayıramam Seçemedim hiçbirinden vazgeçmedim Of aman! Ooof Na nanı nana na Mecnun olamam ben Na nanı nana na Böyle aşkı bulamam ben Na nanı nana na Leylaya varamam ben Na nanı nana na Hiçbirinden cayamam ben Uğrarım hepsine fazla kalamam Soramam telefon karıştırmam Bir anda müptela olurum hemde Üzmem çünkü yarıştırmam ben Na nanı nana na Mecnun olamam ben Na nanı nana na Böyle aşkı bulamam ben Na nanı nana na Leylaya varamam ben Na nanı nana na Hiçbirinden cayamam ben [/CENTER] Gözümüz aydın! Aranan pop yıldızı bulundu! Seyretmemiş genç arkadaşlarımız da vardır belki Mickey Rourke’un boks ringlerinde ağzını burnunu dağıttırmadan ve yüzüne acayip estetik operasyonlar yaptırmadan önce "Analar neler doğuruyor" şeklinde iç geçirten seksapeliyle gönüllerimizi fethettiği 9 Buçuk Hafta filminin en akılda kalan sahnelerinden biri, yine insanın zihnine "Bu kadınsa biz neyiz, biz kadınsak bu yaratığın türü ne?" sorusunu düşüren güzelliğiyle Kim Basinger’ın, ruh hastası manitaya (Mickey Rourke’a) striptiz yaptığı sahnedir ![]() O sahnede fonda, Joe Cocker’ın söylediği "You can leave your hat on" isimli, sözlerini "Onu da çıkar bunu da çıkar, çok istiyorsan şapkan üzerinde kalabilir bebek" şeklinde özetleyebileceğimiz şarkı çalar ![]() Allah biliyor ya, Murat Boz’un "Aşkı Bulamam Ben" adlı şarkısının klibini izlerken, bir yandan da kafamda Joe Cocker’ın sesi yankılanıyor ![]() Hey maşallah diyerek girelim lafa ve "şimdi de iyi haberler" sunumu yapan mutlu anchorwoman edasıyla devam edelim: Gözümüz aydın, aranan yeni pop yıldızı bulundu! Ki, gayet de ortalarda, piyasadaymış, kayıp filan değilmiş esasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karadeniz'den Tarkan'a Özgeçmişine bakınca, 26 yaşına (Böyle söyleyince nispeten iyi hissediyor insan ![]() ![]() Müziğe ortaokul yıllarında merak salmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dönemde Tarkan’la tanışmış ve beş yıl boyunca onun vokalistliğini yapmış ![]() ![]() ![]() Tarkan’ın yanı sıra Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur, Hepsi, Rapsodi ve Popcorn gibi solist ve grupların sahne performanslarında ve albümlerinde çalışmışlığı ve reklam jingle’ları seslendirmişliği de var ![]() Bir de tabii, ayrı bir bilgi olarak belirtmenin gereği var mıdır, görünen köye dekoder lazım mıdır bilmem, gerekmese de söylemeden edemeyeceğim, adam GÜZEL ![]() MASUM STRİPTİZ'i ondan öğrenin Tamam, söylerlerdi de, şakağına kır düşmemiş erkeğe erkek demeyen bir kadın olarak inanmazdım, ama hakikaten yaş alınca oluyormuş öyle, bir süredir Aysel Gürel moduna geçmiş olabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Murat Boz, söz ve müziği, aynı zamanda arkadaşı olan Nil Karaibrahimgil’e ait olan Aşkı Bulamam Ben’in klibinde, cam separatörlerin ardındaki üç Brezilyalı, üç Çekoslovak mankenin ortasına konuşlanmış, küçük çaplı bir striptiz yaparak dans ediyor ![]() Yine aynı zamanda arkadaşı olan yönetmen Süleyman Yüksel, seksi klip istemiş ![]() ![]() Öyle de nitekim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu aralar çıkacak albümde Aşkı Bulamam Ben gibi, çapkın sözlere sahip bir başka şarkı daha var mıdır bilemiyorum ama Süleyman Yüksel’in başarılarının devamını diliyoruz kadın arkadaşlarımla birlikte; bakın onu biliyorum ![]() ![]() Klibin çekimleri 14 saat sürmüş ![]() ![]() ![]() Murat Boz, sadece güzel ve okumuş çocuk değil, aynı zamanda iyi aile terbiyesi almış bir iyi insan da anladığımız kadarıyla bu arada ![]() ![]() ![]() Çıktığı programlardan ve verdiği röportajlardan edindiğimiz intiba da bu bilgiyi yalanlamıyor nitekim ![]() ![]() Yakışıklı olduğu kadar Mütevazi Albümden önce bir single ile piyasaya düşüşünün nedenini açıklarken; "Bu yaz Ajda Pekkan, Kenan Doğulu gibi büyük isimler albüm çıkardı ![]() ![]() ![]() Murat Boz, Aşkı Bulamam Ben’de kiminin göbeğine, kiminin uzun bacaklarına, kiminin saçına kiminin osuna busuna tav olduğu için manitaları birbirinden ayıramayacağını, tek bir kişiye bağlanıp Mecnun olamayacağını söylüyor ya ![]() ![]() Aferin demek istiyoruz kendisine ![]() ![]() ![]() ![]() Tek bir kişiye yedirtmezler böylesini zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi böyleysek, 50’lerimizi devirdiğimizde ortaokul kapılarından toplamaları gerekmez inşallah ![]() ![]() ![]() Ebru Çapa / Hürriyet Murat Boz - Umrumda Değilsin Beni unutmak için yeminler etmişsin Gözlerim gelmiş aklına vazgeçmişsin Benden habersiz çekip uzaklara gitmişsin Beni yakmakla kalmayıp Küllerimin üstüne gül dikmişsin na,na,na,na,na na,na,na,na,na ooooo,ooooo Beni unutmak için yeminler etmişsin Gözlerim gelmiş aklına vazgeçmişsin Benden habersiz uzak diyarlara gitmişsin Beni ansın sevgilim Umrumda bile değilsin na,na,na,na,na na,na,na,na,na ooooo,ooooo Beni unutmak için yeminler etmişsin Gözlerim gelmiş aklına vazgeçmişsin Benden habersiz çekip uzaklara gitmişsin Beni yakmakla kalmayıp Küllerimin üstüne gül dikmişsin Beni unutmak için yeminler etmişsin Gözlerim gelmiş aklına vazgeçmişsin Benden habersiz uzak diyarlara gitmişsin Beni ansın sevgilim Umrumda bile değilsin Murat Boz - Üzüleceksin Öğreneceksin beni sevmeyi Unutmasanda geçmişi,yaşanmışı ve bitmişi Duyacaksın sesini senin için çarpan yüreğimin Üzülüceksin işte o zaman Boşa oyaladığın zamana beni Görmeye yeni yeni başladın Anlatınca ben kendimi Seni karşılıksız sevdiğimi Öğreneceksin beni sevmeyi Unutmasanda geçmişi,yaşanmışı ve bitmişi Duyacaksın sesini senin için çarpan yüreğimin Üzülüceksin işte o zaman Boşa oyaladığın zamana beni Görmeye yeni yeni başladın Anlatınca ben kendimi Seni karşılıksız sevdiğimi Murat Boz - Maximum kaç zamandır rüya görmez oldum çoktandır yanlız yatar oldum senden beri,gittiğin günden beri tablaları külle doldurur oldum kaç zamandır seni görmez oldum soruları kendim yanıtlar oldum dünden beri gittiğin günden beri aynalara boş gözle bakar oldum sana aşkım minimum minimum minimum sana öfkem maximum maximum maximum (x2) kaç zamandır rüya görmez oldum çoktandır yanlız yatar oldum senden beri,gittiğin günden beri tablaları külle doldurur oldum kaç zamandır seni görmez oldum soruları kendim yanıtlar oldum dünden beri gittiğin günden beri aynalara boş gözle bakar oldum sana aşkım minimum minimum minimum sana öfkem maximum maximum maximum (x2) müzik ![]() ![]() ![]() sana aşkım minimum minimum minimum sana öfkem maximum maximum maximum (x2) müzik ![]() ![]() alo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|