Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
miles

Ben Miles

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Miles

Ben Miles, 1967 yılında, Wimbledon, Londra, İngiltere’de dünyaya geldi Tuphon Hall lisesinde eğitim gören Miles, ilk tiyatro çalışmalarını bu okulda okuduğu sırada yürüttü Orlando Bloom, Daniel Craig gibi ünlü isimlerin mezunları arasında yer aldığı Guildhall Müzik ve Drama Okulu’nda eğitim aldı

Ben Miles’a şöhret kapılarını açan yapım, senaryosu ünlü İngiliz komedyen Steven Moffat tarafından yazılan Coupling oldu 2000-2004 yılları arasında, dört sezon süresince, İngiliz BBC kanalında yayınlanana dizide Ben Miles, Patrick Maitland adlı karakteri canlandırdı

2002-2003 yılları arasında, Coupling’in çekimleri devam ederken bir yandan da popüler TV serisi The Forstyle Saga]’da Montauge Dartie karakterini canlandıran Miles, 2004 yılında, BBC Radio’da yayınlanan ve sinema uyarlaması da bulunan Evelyn Waugh’un romanı Bridehead Revisited’i seslendirdi

2006 yılında, Alan Moore’un aynı adı taşıyan grafik romanından uyarlanan sinema eseri V for Vendetta’da Dascombe rolünde karşımıza çıkan Miles, bundan bir yıl sonra After Thomas adlı TV dramasında rol aldı

V for Vendetta’nın ardından sinema yapımlarında rol almayan Miles, Lark Rise to Candleford, Sex, the City and Me, The Norman Conquest gibi çeşitli dizi ve tiyatro oyunlarında sevenlerinin karşısına çıktı

Sinema dışında müzik ile de uğraşan ve bas gitar, elektro gitar, davul gibi çeşitli müzik aletlerini iyi derecede çalabilen Ben Miles, sinema yıldızı Emily Raymond ile evlidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com