Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cüneyt, özdemir

Cüneyt Özdemir

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cüneyt Özdemir

8 Şubat 1970 tarihinde Ankara'da doğdu İlköğretimini Yükseliş Koleji'nde, Lise eğitimini Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun oldu Londra'ya British Council bursu ile gitti ve orada Multimedya üzerine eğitim gördü

Meslek kariyerine ofis boy olarak başladı 32 Gün isimli haber programında 8 yıl asistan olarak çalıştı CnnTürk' ü kuran kadronun içerisinde yer aldı CnnTürk'te 5N1K isimli güncel haber ve araştırmacılık programını Soner Yalçın ile birlikte hazırladı Sunumunu kendisi üstlendi

Belgeseller

Kız Kulesi Efsanesi
Meşin Yuvarlağın Türkiye Serüveni
Festival
Araba Sevdası
Herkesin Babasının Anlatacak Bir Hikayesi Var

Dizi

Sağır Oda

Tv Programı

32 Gün
5N1K

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com