Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rodrigo, tabata

Rodrigo Tabata

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rodrigo Tabata

Rodrigo Barbosa Tabata Paulista'nın altyapısından yetişmiş bir atak futbolcudur 19 Kasım 1980 tarihinde Brezilya'nın Araçatuba eyaletinde doğmuşturBrezilya ve Japonya vatandaşlığı bulunmaktadır Gaziantepspor kendisinin 14 futbol klübüdür 2008-2009 futbol sezonunda Gaziantepspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı İmzanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tabata, Ben Pele'nin 10 numara giydiği bir takımdan, 10 numara giyerek buraya geldim Kendime güveniyorum Ofansif oynayan, yüzü sürekli kaleye dönük, mücadeleci, savaşmayı seven, gol atmayı seven bir futbolcuyum Her yıl 10 gol atıyorum, burada da hedefim 10 gol ve üzeri olacak şeklinde konuşarak herkesi şaşırtmıştırŞu an Beşiktaş'ta forma giymektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com