08-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bulgaristan'ın Gülü Azis(Vasil Troyanov Boyanov)
bulgaristan'da pek meşhur olan bir pop şarkıcısı azis 2005 isimli albüm kapağındaki fotoğraflarla cinsel tercihini bir kez daha pek bi net olarak ortaya koymuştur zeki müren ile şakşuka tarık'ın genlerini aynı anda taşıyan şarkıcıdır en baba eseri için (bkz: zabravi me) yakında eurovision'a katılıp derece almasından tabiri caizse tırstığım insanımsı
klibi izledikten sonra gelen edit: sadece tarık mengüç ve zeki müren olsa iyi, korkarım bülent ersoy ve seda sayan genleri de var can sıkıntısına birebir gelen, sıkıldıkça google'da resimlerini aratıp baktığım ve yarıldığım cisim bir de sakalı var bunun o çok komik işte efenim şimdi şöyle birşey hayal edin; sarışın, mavi gözlü, ebru gündeş tarzı kalkık kaşlar, pembe bir makyaj, kalın dudaklara sürülmüş pembe rujlu        
bıyıklı top sakallı ve göbekli bir adam! nasıl?
Slinven'de, 7 Mart 1978 de doğdu 10 yaşına kadar Sofya'nın Banişora bölgesinde yaşamıştır Varlıklı bir roman ailesinin mensubudur Annesinin sülalesi Karakadaşite denen Bulgaristanın en zengin roman ailelerinden biridir Babası da Tsotsoman sülalesine mensuptur Tsotsomanlar, eğlenmesini bilen, chalga müziğine ve içkiye düşkün yaratıcı insanlar olarak bilinir
"Obi4am Te" (Seni seviyorum) parçası ile şöhreti yakaladı Her zaman tüm parçalarında duygularını ortaya koyan bir sanatçı oldu Böylece yaptığı her şarkı ve çıkardığı her albümle, folk müziği severleri mestetti, hatta folk müziğine ilgi duymayan insanlara dahi bu müziği sevdirmeyi başardı
Şarkıcının en çok konuşulan şarkıları "Buda Bar" , "Anti Geroi" ve unutulmaz şarkısı "Tseluvai Me " (Öp Beni) dir Yeni Folk konserinde Gloria ile birlikte söyledikleri "Ne sme Bezgre6ni" (Hatasız Değiliz) parçaları ile insanları kendine hayran bırakmıştır
Sanatçı, karakteri ile ilk başlarda insanların tepkisini alsada, zamanla kendisini kabulletirmiş ve insanların sempatisini kazanmıştır Müziği ile adından çok konuşturan Azis, kendisine sadece Bulgaristandan değil, bir çok ülkeden hayran kitleleri yaratmış, belkide söylediği müzik türünde herkezce bilinen tek isim olmayı başarmıştır
boyu:1,78 kilo 95 göbekli demiştim ve arada bir kaç resmi
ve bir şarkısını izleyin ve görün:arama motoruna yapıştır:http://video google com/videosearch?  &aq=f&start=40
|
|
|