Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
serdar, turgut

Serdar Turgut

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Serdar Turgut

ABD'de Lisans ve Lisanüstü eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönen Serdar Turgut 1980'li yıllarda Ankara Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yaptı

Ekonomici olan Serdar Turgut, Ertuğrul Özkök'ün teklifi ile Hürriyet Gazetesi Ankara Bürosunda görev yaptı Daha sonra Ankara Bürosu Temsilciliği ve Washington Hürriyet Temsilciliği görevlerini yürüttü

ABD'den döndükten sonra köşe yazarlığı yapmaya başladı Gündem yaratan siyasi etkinliği olduğu kadar, mizahi üslup ile yazdığı yazıları ile Türkiye'nin en popüler gazetecilerinden biri oldu

2002 yılında Çukurova Grubu'na bağlı Akşam Gazetesi'ne köşe yazarı olarak transfer oldu 2004 yılında Akşam Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmenlği görevine getirildi Halen Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği ve köşe yazarlığı yapmaktadır

Rana Turgut ile evlidir ve 1 çocuk (Alp) babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com