Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
jared, padalecki

Jared Padalecki

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Jared Padalecki

Jared Tristan Padalecki (d 19 Temmuz, 1982) ABD'li oyuncu Gilmore Girls Dean Forester ve Supernatural Sam Winchester dizilerindeki rolleri ile tanınır New York Minute ve House of Wax ve Cry Wolf (2005) adlı filmde de rol almıştır

Hakkında Bilgiler

* Kardeşleri: Jeff adında kendinden 4 yaş büyük bir abisi var ve Megan adında bir kız kardeşi var
* Arkadaşları: Mumya Evi'ndeki rol arkadaşı Chad Michael Murray ve Supernatural'da birlikte rol aldığı Jensen Ackles kankaları Ayrıca oyuncu Derek Lee Nixon ve Misha Collins ile de yakın arkadaş
* En sevdiği yemek: Cheeseburger ve çikolatalı dondurma
* En etkilendiği film: 1997 yapımı Can Dostum (Good Will Hunting)
* Oyunculuğa nasıl başladı: Oyunculuğa çocukken başladı 12 yaşından beri oyunculuk dersleri alıyor
* Kendi ağzından: "Ailem, kariyerim ve arkadaşlarımla gayet mutluyum En büyük korkum da bunlardan birini kaybetmek" diyor Ayrıca herkese bir de mesajı var: "Sadece kendiniz olun Böylece iyilikler gelip sizi bulur, bugün, yarın ya da gelecek yıl Ama bir gün mutlaka" diyor
* Boyu: 193 metre'dir ve yengeç burcu'dur Beslediği iki köpeği vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com