Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayramoğlu, onur

Onur Bayramoğlu

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Onur Bayramoğlu

Eskişehir'de dünyaya geldi Ailenin tek çocuğu olan Onur'un babası ve annesi DSİ'den emekli işçidir Futbola 1997'de DSİ Bentspor'da adım attı 2003'te amatör olarak aynı kulüpte oynamaya devam etti 2008'de 2 lig takımlarında Bozüyükspor'da profesyonel futbol hayatına başladı 17 maçta forma giydi ve 2 gol attı Hocası İsmail Ertekin tarafından Kaka'ya benzetildi

2009-10 sezonu öncesi dört büyüklerin de transfer listesinde olan Onur, Trabzonspor ile transfer görüşmelerine başladı ancak paranın ödenmesi konusundaki anlaşmalar yüzünden Trabzon'a imza atmaya kadar giden Bayramoğlu imza atmadı Devreye giren Beşiktaş kulübüne 300000 TL vererek Onur Bayramoğlu'nu renklerine bağladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com