Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, erdem, kerim

Kerim Aydın Erdem

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kerim Aydın Erdem

24 Eylül 1934'te Denizli'nin Acıpayam ilçesinde doğdu Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü'nü bitiren Erdem, 6 Kasım 1956 ile 30 Nisan 1957 tarihleri arasında Çatalca İlköğretim Müdürlüğü'nde vekil öğretmenlik yaptı

Erdem, 1 Ekim ile 17 Aralık 1957 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı Anıtkabir Müdürlüğü'nde memur olarak çalıştı Sigortalı olarak 1 Aralık 1958'de Ankara Türk Ocağı'nda, 28 Ağustos 1962'de de Tarım Bakanlığı Neşriyat Müdürlüğü'nde görev yapmaya başlayan Erdem, 28 Ağustos 1962'de askere gitti 2 Ağustos 1964'te askerlik hizmetini tamamlayan Erdem, 3 Aralık 1964'te TRT'ye girdi Burada, Ankara Radyosu'nda Metin Yazarı, Prodüktör, Şef Prodüktör, Program Müdür Yardımcısı, Program Müdürü, Personel Daire Başkan Yardımcısı, Radyo Programları Yapım ve Yayın Dairesi Başkanı, İnceleme ve Araştırma Kurulu Başkanlığı'nda Üyelik ile Erzurum Bölge Müdürlüğü'nde Uzman görevinde bulundu
Cem Duna'nın TRT Genel Müdürlüğü görevinden ayrılması üzerine bu göreve 10 Temmuz 1989'da Kerim Aydın Erdem atandı Erdem, 10 Temmuz 1993'e kadar sürdürdüğü bu görevinden emekli oldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com