Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bedük

Bedük

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bedük

Bedük tam adıyla Serhat Bedük, (d 20 Nisan 1979, Ankara) Türk Disko Müzisyeni
İlk albümünü Nefes Almak Zor'u 2004 yılında Serhat adıyla İrem Records'dan yayınladı İkinci albümü Even Better (Türkçe: Daha da iyi) 2007 yılında Seyhan Müzik etiketiyle yayınlandı Albümde İngilizce ve Türkçe şarkılar yer alıyor Albümün çıkış videosu "My Woman" (Türkçe: Kadınım) oldu İkinci video ise "Better Than My Baby" (Türkçe: Bebeğimden daha iyi) şarkısına geldi Albümün son klibi ise "Heartbreaker" (Türkçe: Kalpkıran) adlı şarkıya çekildi
2008 yılında çıkardığı Dance Revolution (Türkçe: Dans devrimi) albümüne ilk klibi "Automatik" adlı şarkıya çektiBu klip sayesinde geniş bir kitle tarafından tanınmış oldu Aynı yıl yapmış olduğu reklam müziği "Gel Aşka" bir hayli popüler olmuş, bu şarkıya daha sonra zenne göbek dansı figürlerini içeren bir klip çekilmiştir Dance Revolution albümünün ikinci klibi ise konser kaydı görüntülerinden oluşturularak çekilen "Too Shy" (Türkçe: Çok utangaç) şarkısı olmuştur
2009 yılında "Gel Aşka" şarkısı ve şarkının 3 mix'inin yer aldığı Gel Aşka - Remixes maxi single'ı yayınlanmıştır

Tabi bunu vikipediden aldım bedük türkiyenin başarılı bir elektronik müzik şarkıcısıdır bu da onun galatasaray lisesindeki konserinden bir videosu : http://wwwfacebookcom/video/video5309450&ref=mf

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com