![]() |
Barış Çetin - Sehabe |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Çetin - SehabeKendisi örnek aldığım bir yazar -Rapci- ve rhyme ustasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biyografisi : Barış Çetin sahne ismiyle SEHABE 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sehabe 'nin anlamı : Seha 'Bulut' Be 'Tek' ![]() ![]() Not : Yaptığı müziğin bestesi diğer rapcilere ters düştüğü için belki kulağınıza hoş gelmeye bilir , bu yüzden de pek sevilmez Sehabe ![]() ![]() En sevdiğim sözlerinden bir kaçı : *Elem benim gözde göl ![]() Gülüm benim bakta gör ![]() Gururu kefene koydu bu adam , farkedipde haydi dön ! *Ben senin kapını çaldım nezaket yetmedi ![]() Sen benim kalbi çaldın şikayet etmedim ![]() Ömre velasım sen umuda belasın ![]() Hayalim suya düştü boğuldu velhassım ![]() *Şeref denilen şey bizim için bi değerdir ve kişili oturtmak için başka kucak ideal mi ? *Çıldırmamak eldemi daha dün bi bütündük ![]() Sarıldığımız caddelere nasıl öyle tükürdün ![]() *Nedeni yoktu belki yanımdaydın öylesine Melekler kıskanırdı rastlamadım böylesine Karşılık olmasada sevmiştim ölesiye Ağlamak nedir bilirmisin sen söylesene ? *Küçük bir sır veriyim Gossip Girl çakmasından Selena Serena olmuş ah basın ahhh ![]() ![]() ![]() Bu sıcaktan bunaldık suya girelim Ayşegül acemi değil pro verici! *Farklı olduğumu söylesem sıradan kalırdım ![]() *Kaybetmeyi sevmem , kazanmak yetmez ![]() *Azrail görmüyo beni sanırım melek miyop , s*ktir olup gitmem için özel bi gün gerekmiyo ![]() *Nescafe gibi kavgaya girerler 3'ü bir arada Ama nedense etmiyo bunların 3'ü bir adam Her öğünde yemek ister doyana kadar dayağımı Adamlık kısa saçla olsa seni de adam sayardık *Bana dalaşıp da önem bekler ![]() Size bok atardım tuvalet kadar değer versem ![]() Korktuğum mu görüldü ? Gelsene dişe diş ![]() G*tün çok sağlamsa genelevde işe gir ! Ve onlarca yüzlerce harika sözler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|