Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erakalın, ülkü

Ülkü Erakalın

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ülkü Erakalın

Ülkü Erakalın ( 1934) </B>1934 yılında İstanbul’da doğdu Önce gazetecilik, sonra reji asistanlığı
yaptı Unutamadığım Kadın adlı filmiyle yönetmenliğe başladı (1961)

Önemli filmleri: Çatallı Köy (1968), İki Süngü Arasında (1973), Yazgı (1976),
Ben Sana Mecburum(1976)

ESERLERİ

1Film Karelerine Gizlenen Anılar
Ülkü Erakalın
Arıtan Yayınevi

“Neler Yazdım? Anıları yazmak, ilginç gelir bana yıllar boyu İlginçliğinin yanısıra; kalemlerden dökülen bu renkli anılar, okudukça dillerde ve gönüllerde tatlı bir lezzet bırakır Ve bu tatlı lezzet; eski günlere, eskilere dönüldükçe acılaşır zaman zaman Acılaşır ve buruk bir tad alır Ama genelinde erişilmez bir mutluluktur, geçmişi yazmak "HAYATI YENİDEN YAŞAMAK" gibi bir şeydir bu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com