Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
air, grup

Grup Air

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Grup Air




İlk ep’leri «Premiers Symptomes«‘in ardından nihayet fark edilmelerini sağlayan «Moon Safari«‘den «Sexy Boy» single’ı ile 1998 yılında gerçek çıkışlarını yapan ve çok geçmeden «The Virgin Suicides» isimli soundtrack çalışmalarıyla kitlesini genişletip sağlamlaştıran Fransız grup Ancak 2001’de «10,000 hz legend» ile yaratıcılığın azaldığının sinyallerini verirken kendini tekrarlamamak için harcadıkları çabayı da göz ardı edemeyeceğimiz bir noktaya geldiler ve 2003’de «şiir albümü moda olmuş abi biz de yapalım bi tane» tümcesinden yola çıkıp «City Reading«‘i tamamladılar Ama nihayet grup 2004’te «Talkie Walkie» ile silkinip toparlandı ve kafalarının açıldığını gösteren bir projeyle yeniden canlandı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.