Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doktor, dolandırdı, kazakistanlı

Kazakistanlı Doktor Dolandırdı

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kazakistanlı Doktor Dolandırdı

Şanlıurfa’da 2 cam kemik hastası çocuğu 2 bin YTL karşılığında iyileştireceği sözü veren Kazakistanlı doktor, parayı alıp sırra kadem bastı

Şanlıurfa’nın Muradiye mahallesinde oturan Yılan ailesi, biri 16 diğeri 10 yaşında olan 2 çocuğunu tedavi edecek ümidiyle 2000 YTL kaptırdıkları doktoru arıyor Geçimlerini tarlada çalışarak sağlayan ailede Baba ve 3 kızı her yıl Türkiye’nin değişik yerlerinde tarlada çalışırken, Anne ise 2 oğluna bakmak için evde oturuyor 3 ay önce Şanlıurfa’ya gelerek “Cam kemik hastalarını tedavi edeceğim” diyerek aileyi bulan Kazakistan’lı doktor Mehmedov isimli şahıs, çocukların tedavisi için aileden 3 bin YTL istedi 2 bin YTL’ye anlaşan ve parayı aldıktan sonra bir ilaç veren şahıs Eyyubiye semtinde bulunan muayenesini 1 gecede toplayarak kaçtı

Çocuklarının her gün eridiğini dile getiren 44 yaşındaki anne Fatma Yılan “Eşimle beraber çalışmak istiyorum Ama Bu çocukların durumu nedeniyle gidip çalışamıyorum Tedavi ettirecek paramız yok Kocam ve 3 kızım Konya’da şeker pancarı topluyor Oradan Fındık toplamaya gidecekler Sonra Pamuk Bende yardım etmek istiyorum ama çocuklara bakmak için evde kalmak zorundayım” diye konuştu

Tek odası bitmiş bir evde Buzdolabı, çamaşır makinası ve yataklarla aynı odada kalan çocuklar ve annesi yardım eli bekliyor

Çocuklarının hareket etmesi halinde kemikleri cam gibi kırıldığını dile getiren dertli anne, “1 yaşında ateşli bir hastalık geçirdikten sonra beyni sürekli büyüyen Abdülhalim’in yaşı büyük olduğu için tedavisi geç kaldı fakat 10 yaşında olan Abdülvahap tedavi edilirse iyileşebilir Allah rızası için bize biri destek çıksın” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com