Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ekonomi / İktisat / İşletme

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eden, icra, intihar, mem, savcının, önünde

Savcının Önünde İntihar Eden İcra Mem

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Savcının Önünde İntihar Eden İcra Mem

Müfettişlerin suçladığı İcra Memuru Yasin Bekir savcının gözleri önünde, "Beni zimmetten suçlamayın" dedikten sonra tabancasını çekip intihar etti

AĞRI’nın Eleşkirt İlçesi’nde zimmetle suçlanan icra memuru 49 yaşındaki Yasin Bekir, "Bana zimmet suçlaması yapmayın savcı bey" dedikten sonra Kelime-i Şahadet getirip tabancayla intihar etti Eleşkirt Mal Müdürlüğü’nde denetim yapan müfettişlerin suç duyurusu üzerine, Mal Müdürlüğü İcra Memuru Yasin Bekir dün saat 1530 sıralarında polis tarafından savcılığa getirildi Yasin Bekir, Mal Müdürlüğü’nün de içinde bulunduğu Hükümet Konağı’nın zemin katındaki Cumhuriyet Savcılığı’nda, zimmetle suçlandığını öğrendi Yasin Bekir, ifadesine başvuran savcıya "Ben onurlu bir insanım, bana zimmet suçlaması yapmayın savcı bey" dedi Yasin Bekir, ardından ’Kelime-i Şahadet’ getirdikten sonra savcının şaşkın bakışları arasında üzerindeki tabancayı çekerek başına ateş etti Yasin Bekir olay yerinde yaşamını yitirdi Evli ve 5 çocuk babası Yasin Bekir’in cenazesi, Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Yasin Bekir’in ölüm haberini alan eşi ve çocukları hemen Hükümet Konağı’na koştu İcra memuru Bekir’in yakınları, tabancanın kendisine görevi nedeniyle verilen silah olduğunu, başka silahının bulunmadığını ileri sürdü

Kaynak: Hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com