13'lük Kıza Taciz |
|
|
#1 |
|
RaHaTSiZ
|
13'lük Kıza Taciz13'lük kıza akıl almaz taciz 02 Nisan 2007 Pazartesi 14:20 Konya'da 13 yaşındaki kız çocuğu öz dedesinin, abisinin ve onun arkadaşlarının tacizine uğreamış Rezalet bununla sınırlı değil Dede ve kızın abisi para karşılığı kızı elle taciz ettirmişler Ayrıca talihsiz kız, film izlerken yine abisinin arkadaşları tarafından soyulup tecavüz girişiminde bulunulmuş![]() ![]() Olay kızın tavırlarından şüphelenen öğretmenlerin dikkati sonucu ortaya çıktı 13 yaşındaki H K'nın annesi A K , olayla ilgili geldiği adliyede şok ifadeler verdi ''Kızımın anlattıklarına göre, öz dedesi olan kayınpederim, 13 yaşındaki torununa cinsel tacizin yanı sıra tecavüze kalkıştı Eşime durumu ilettiğimde babasının böyle birşey yapmayacağını söyledi Bu duruma kayıtsız kalmam mümkün olamazdı 5 YTL KARIŞILIĞINDA CİNSEL TACİZ Ayrıca 15 yaşındaki oğlumun da kızımı 5 YTL karşılığında arkadaşlarına elle taciz yaptırdığını öğrendim Oğlum, arkadaşlarına '3 kardeşim var Paraya ihtiyacımız var' diyerek 5 YTL karşılığında elle tacize göz yummuş ''HASTANE TECAVÜZ GİRİŞİMİNİ DOĞRULADI Konya Numune Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünde bakire çıktı, ancak kontrolde tecavüz girişimde bulunulduğu belirlendi Kızımın hayatını kurtarmak istiyorum Dedesi ve oğlum da dahil suçluların cezasını çekmesini istiyorum '' DEDE GÖZALTINDA Anne A K, kızının kendisine, ağabeyinin arkadaşları ile bir evde filmi izlerken kendisini soyduklarını ve elle tacizde bulunduklarını anlattığını söyledi Bu arada, olayla ilgili 13 yaşındaki kızın dedesinin gözaltına alındığı, ağabeyi ile bazı arkadaşlarının Çocuk Şubesine götürülerek ifadelerine başvurulduğu bildirildi
|
|
|
|
#3 |
|
Gözyaşı
|
Kız için üzüldüm şimdi belkide ruh sağlığı bozulmuştur bunlar insan olamaz küçücük çocuktan ne istiyorlar paylaşım için sağol rahatsız
|
#6 |
|
angelesdream
|
burada çoklar geçirmekteyım allahım nasıl olabılrı boyle birşey ya![]() aştılar artık rekora koşuyoruz
|
|
|
|
#7 |
|
puslu
|
Çok kötü malesef toplumda çok görülür oldu benzer ensest olaylar aileler deşifre etse bir dert etmese ayrı dert Allah yardım etsin boynu bir şekilde bükülen her garibe sağol rahatsız
|
|
|
|
#8 |
|
yosun_26
|
ya ben ne diyeceğimi bilemiyorum Allah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın yaa şerefsizler :blowup: |
|
|
|
#9 |
|
mate
|
taciz başka bir boyut ensest ilişki başka bir boyut Bir olay anca bu kadar rezil ve iğrenç olabilir![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
suskun
|
Burda şok geçirdim diyebilirim ![]() ![]() Ya bukadarıda olmaz o nasıl abi nasıl dede Hey Allahım Sinirden bişey yazamıyorum Rezil insanlar bunlar yada onlara insan denmez ki İnsan Kimliğinde ki yaratıklar![]() ![]() Allahımdan bulsunlar cezalarını![]() ![]() ![]() Rahatsız Paylaşımın için teşekkürler ![]() ![]()
|
#11 |
|
doctor88
|
allahın belaları ![]() ![]() ![]() o eller bi taraflarına inş![]() psıkoleji kalmamıstır![]() ![]() allah ıslahh etsin![]()
|
|
|
|