Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derin, ersin, imparatorluk, orkun, saygın, uçar

Derin İmparatorluk / Orkun Uçar - Saygın Ersin

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Derin İmparatorluk / Orkun Uçar - Saygın Ersin

Yazar: Orkun Uçar - Saygın Ersin
ISBN: 9752108967
Yıl, Yer: İstanbul, Eylül, 2007
Sayfa: 208

Osmanlı İmparatorluğu Türkiye Cumhuriyeti
Ya Sonra?!

Ahmet Rauf Hoca, "Kurucuları sakın küçümseme evlat," dedi "Onlar ne istediklerini bilen, amaçlarını unutmayan, dirayetli bir örgüt En eskisi üstelik Erkân'ın yanında Masonlar çocuk, Tapınakçılar delikanlı, Haşhaşiler acemi kalır Bütün hikâyeyi anlatacağım sana"
Kayı boyuna imparatorluk yolunu açan kimlerdi?
Timur, Ankara Savaşı'nda Yıldırım Beyazıd'ı cezalandırmak için mi kullanıldı?
Fatih Sultan Mehmet kimlerin kellesini istedi?
Kurucular kim ve Türkiye Cumhuriyeti'nden ne istiyorlar?
Politikada hızla yükselen genç adamı kimler öldürdü?
"Kurucular" gölgelerden çıkarken sıradan hayatlar savrulacak! Derin İmparatorluk, günümüzde geçen, ülkemizin geçmişi, şimdisi ve geleceğini değiştiren politik-kurgu bir roman Dur durak bilmeyen aksiyon ve şifrelerle dolu

Bu kitabı bitirdiğinizde aklınızda tek bir soru olacak: "Bu Sadece Bir Roman Mı?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com