Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Dünya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babamın, burnuma, çektim, karıştırıp, kokainle, küllerini

Babamın küllerini kokainle karıştırıp burnuma çektim !!

Eski 04-05-2007   #1
doctor88

Babamın küllerini kokainle karıştırıp burnuma çektim !!

Rock dünyasının "en vahşi" müzisyenlerinden olan efsanevi Rolling Stones’un gitaristi Keith Richards, 2004 yılında 84 yaşında ölen babası Bert Richards’ın yakılan küllerini kokainle karıştırıp burnuna çektiğini söyledi

Richards’ın bu sözleri, güvenilir olmadığı ileri sürülen İngiliz dergisi "New Musical Express" (NME) tarafından verildi Haberin ardından Keith Richards’ın menajeri Jane Rose MTV News’a yolladığı e-mail mesajında, ünlü müzisyenin babasının küllerini kokain ile karıştırıp çekmesinin "şaka" olduğunu kaydederek "Bunu ciddiye almalarına inanamıyorum" dedi

63 yaşındaki Richards, "gökkubbenin altındaki her türlü uyuşturucu maddeyi" kullanmasıyla biliniyor Keith Richards’ın, bu kadar uyuşturucu ve alkol alarak hayatta kalmayı nasıl başarabildiği ise sık sık tartışılan bir konu Keith Richards, NME’ye röportaj verirken kullandığı en tuhaf uyuşturucu sorulunca "Babamı çektim" diye konuştu Öldükten sonra babasının yakıldığını belirten Keith Richards, düşünceye karşı koyamadığını, babasının küllerini kokain ile karıştırarak burundan çektiğini ve "aşağıya da iyi gittiğini" söyledi Richards, "Babam da bunu umursamazdı" diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com