Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekirdeği, faydaları, hakkında, kara, üzüm

Kara Üzüm Çekirdeği Faydaları Hakkında

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kara Üzüm Çekirdeği Faydaları Hakkında

1947 yılında Bordeaux Universitesi'nden emekli tıp profesörü, Fransız Kimyacı Jack Masquelier tarafından keşfedilmiş Çekirdek ilk olarak hamileliğinden dolayı aşırı ödemi olan fakültenin dekanının esine, dekan tarafından verilmişMasquelier o günü söyle anlatıyor; "Kadın, şişmiş bacakları ile o kadar yorgun görünüyordu ki, güçlükle yürüyebiliyordu Yüzünden, çektiği acıları okumak mümkündü

Ne yapabilirim de bu kadının acılarını dindirebilirim diye duşundum Sonra dekanın eşine çekirdek verdiğini gördüm Dekanın esi 48 saat içinde iyileşti O halde, ben üzüm çekirdeğinde özel bir şeyler olabileceğini duşundum

"1950'de üzüm çekirdeği Resivit olarak bilinen ve Fransa'da satılan ilk damar koruyucu ilaç olmuş Doktor Masquelier ve meslektaşları, üzüm çekirdeğinin varis üzerindeki etkisini doğrulayan dokuz deney yapmışlar Bununla birlikte çekirdek, göz kamaşması, gece korluğu, makuler dejenerasyon gibi göz sorunlarının, arterit, saman nezlesi, alerji ve burun kanamalarını tedavisinde de kullanılmış "Eğer düzenli olarak üzüm çekirdeği alırsanız, damar duvarlarınız güçlenecektir" diyor Dr Masquelier Diş eti kanayanlar kullanmalı

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com