Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bedava, yaptık

Bedava Yaptık?

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bedava Yaptık?

arkadaşlar bedava yaptık koş koş koş, bence iyi bir beslenmeden sonra en güzel sağlıklı kalmak atletizm yapmaktan geçer iyi bir spor ayakkabı birde mevsimlik eşofmanla parklarda veya spor sahalarında koşu yapmak bence bir numara şekere kollestrole tansiyona kalbe ve sayamadığımız bir çok hastalığa dur diyen en iyi ilaçtırben 3 senedir yapıyorum 93 kilodan 75 kiloda çark ettim her sabah 10 km koşum vardırve istanbul masterler atletizm klübünede kayıt yaptırıp artık yarışlarada katılıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com