Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlıyor, beslenme, haftası, sağlıklı

Sağlıklı Beslenme Haftası Başlıyor

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sağlıklı Beslenme Haftası Başlıyor

6 Haziran günü Ankara Altın Park’da ve 7 Haziran günü İstanbul Türkiye Jokey Kulübü Veliefendi Hipodromu’nda Sağlıklı Beslenme Haftası etkinliklerle kutlanacak

Hafta, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı,

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor

Sağlıklı Toplum Derneği tarafından düzenlenen ve “sağlıklı ve düzenli beslenme” konusunda toplumu bilinçlendirmeye dönük 1 Sağlıklı Beslenme Haftası 4 Haziran 2009 tarihinde Ankara’da başlıyor Hafta nedeniyle, Ankara ve İstanbul’da etkinlikler düzenlenecek

Ankara Mimar Kemal İlköğretim Okulu’nda 4 Haziran günü haftanın açılışını Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu yapacak Hafta süresince 6 Haziran günü Ankara Altın Park’da ve 7 Haziran günü İstanbul Türkiye Jokey Kulübü Veliefendi Hipodromu’nda Sağlıklı Beslenme Haftası etkinliklerle kutlanacak

Sağlıklı Toplum Derneği Başkanı Serpil Keskin, sağlıklı beslenme ve obeziteyle mücadele konusunda bir dizi çalışma gerçekleştiren Derneğin öncülüğünde, Türkiye’de ilk defa “Sağlıklı Beslenme Haftası” düzenlendiğini vurguladı Sağlıklı Beslenme konusunda Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol yaptıklarını, oluşturulan Bilim Kurulu ile çocukların, anne ve babaların sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirilmesi için uzun soluklu bir çalışma başlattıklarını söyledi

PROGRAM

4- 8 HAZİRAN 2009

ANKARA ( 4 – 6 HAZİRAN 2009)

İSTANBUL ( 7 – 8 HAZİRAN 2009)

4 HAZİRAN 2009 , Perşembe (Protokol Açılışı)

14:00 - ANKARA/Mimar Kemal İlköğretim Okulu-Kızılay

14:30 Açılış Konuşmaları

Sağlıklı Toplum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Keskin

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı,

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri

15:00 -17:30 Etkinlikler( Çocukların gösterileri, palyaço, tahta bacak, animasyon)

6 HAZİRAN 2009, Cumartesi

ANKARA / ALTIN PARK

SAAT :14:30

Etkinlikler : Fitness Dans ( 3 seanslık 15’er dakikalık), Sağlıklı Gıda Standları, Animasyon ekipleri

7 HAZİRAN 2009, Pazar

İSTANBUL/ TÜRKİYE JOKEY KLUBÜ -VELİEFENDİ HİPODROMU

SAAT :15:30

Etkinlikler : Fitness Dans ( 3 seanslık 15’er dakikalık)

Sağlıklı Gıda Standları, Animasyon Ekipleri (palyaço, tahta bacak)

08 HAZİRAN 2009 Pazartesi

14:00 : İSTANBUL/ İsmail Tarmen İlköğretim Okulu-Beşiktaş/Levent

14:30 Açılış Konuşmaları

Sağlıklı Toplum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Keskin

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı,

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri

15:00 -17:30 Etkinlikler (Çocukların gösterileri, palyaço, tahta bacak, animasyon)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com