![]() |
Sağlıklı Beslenme Haftası Başlıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağlıklı Beslenme Haftası Başlıyor6 Haziran günü Ankara Altın Park’da ve 7 Haziran günü İstanbul Türkiye Jokey Kulübü Veliefendi Hipodromu’nda Sağlıklı Beslenme Haftası etkinliklerle kutlanacak ![]() Hafta, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor Sağlıklı Toplum Derneği tarafından düzenlenen ve “sağlıklı ve düzenli beslenme” konusunda toplumu bilinçlendirmeye dönük 1 ![]() ![]() ![]() Ankara Mimar Kemal İlköğretim Okulu’nda 4 Haziran günü haftanın açılışını Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu yapacak ![]() ![]() Sağlıklı Toplum Derneği Başkanı Serpil Keskin, sağlıklı beslenme ve obeziteyle mücadele konusunda bir dizi çalışma gerçekleştiren Derneğin öncülüğünde, Türkiye’de ilk defa “Sağlıklı Beslenme Haftası” düzenlendiğini vurguladı ![]() ![]() PROGRAM 4- 8 HAZİRAN 2009 ANKARA ( 4 – 6 HAZİRAN 2009) İSTANBUL ( 7 – 8 HAZİRAN 2009) 4 HAZİRAN 2009 , Perşembe (Protokol Açılışı) 14:00 - ANKARA/Mimar Kemal İlköğretim Okulu-Kızılay 14:30 Açılış Konuşmaları Sağlıklı Toplum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Keskin Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri 15:00 -17:30 Etkinlikler( Çocukların gösterileri, palyaço, tahta bacak, animasyon) 6 HAZİRAN 2009, Cumartesi ANKARA / ALTIN PARK SAAT :14:30 Etkinlikler : Fitness Dans ( 3 seanslık 15’er dakikalık), Sağlıklı Gıda Standları, Animasyon ekipleri 7 HAZİRAN 2009, Pazar İSTANBUL/ TÜRKİYE JOKEY KLUBÜ -VELİEFENDİ HİPODROMU SAAT :15:30 Etkinlikler : Fitness Dans ( 3 seanslık 15’er dakikalık) Sağlıklı Gıda Standları, Animasyon Ekipleri (palyaço, tahta bacak) 08 HAZİRAN 2009 Pazartesi 14:00 : İSTANBUL/ İsmail Tarmen İlköğretim Okulu-Beşiktaş/Levent 14:30 Açılış Konuşmaları Sağlıklı Toplum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Keskin Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri 15:00 -17:30 Etkinlikler (Çocukların gösterileri, palyaço, tahta bacak, animasyon) |
![]() |
![]() |
|