Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgisayar, edin, eşitağirlik, lütfen, tan, yardım

Eşitağirlik Tan Bilgisayar? - Lütfen Yardım Edin..

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eşitağirlik Tan Bilgisayar? - Lütfen Yardım Edin..

Lütfen birileri bana yardım etsin Eşitağırlık mezunuyum ama benim hayatım bilgisayar we bilgisayar la ilgili bir meslek ve gelecek istiyorum başka bi meslek bana uymaz Allah kahretsin lise 1de bilgisayarla ugraşcam diye 5 zayıf gelmişti we sayısalı seçememiştim Gerçi sonra toparladım şimdi gayet iyiyim Bilgisayar we teknolojiyle yakından ilgili bir meslek istiyorum Sizce nereyi bitirip ne yapabilirim Kafam çok karışık (Örneğin şu bölümü bitirip şunu yapabilirsin gibisinden) 299 ea2 puan aldım (okuldan 64 gelio toplam 299) Duruma göre ya tercih yapcam yada bi sene daha we devlet ünisi olmalı Yardımlarınızı bekliyorum

We bi sorum daha olacak; işletme bitirsem bilgisayar alanında çalışabilir miyim ve bunun için ne yapmam gerekir?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com