Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklandı, belediyesi, burs, istanbul, sonuçları

İstanbul B. Belediyesi Burs Sonuçları Açıklandı

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul B. Belediyesi Burs Sonuçları Açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora bölümü öğrencilerine vereceği burs başvuru sonuçları açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin wwwibbgovtr internet sitesinden 20 Eylül – 20 Ekim tarihleri arasında yapılan müracaatlara 90500 öğrenci başvuruda bulundu

Açıklanan sonuçlara göre burs almaya hak kazanan öğrencilerin, başvuruda beyan ettikleri bilgilerle ilgili evrakları 08–30 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen üç merkeze teslim etmeleri gerekiyor

Evraklarını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Merkezi (Fatih-Reşat Nuri Tiyatrosu Yanı), Taksim Metro İstasyonu ve Kadıköy İDO olarak belirlenen merkezlere 30 Kasım Perşembe günü mesai bitimine kadar teslim etmesi gereken öğrencilere ilk burs ödemeleri 25 Aralık tarihinde yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 7 ay boyunca devam edecek olan burs ödemelerinde 41000 ön lisans ve lisans öğrencisine 90’ar YTL, 2500 yüksek lisans öğrencisine 130’ar YTL, 500 doktora öğrencisine ise aylık 200’er YTL ödeme yapılacağı belirtildi

Toplam 44000 öğrenciye burs verileceğinin belirtildiği açıklamada ayrıca burs ödemeleri için 28805000 YTL’lik kaynak ayrıldığı da ifade edildi Açıklamada son olarak burs başvurularında maddi sıkıntısını beyan edebilen şehit-gazi yakınları, özürlü, yetim ve öksüz öğrencilere öncelik tanındığı da kaydedildi

Eğitim öğretim yılı başında 100000 ilköğretim öğrencisine dağıttığı eğitim setiyle dar gelirli öğrenci ve ailelerine destek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu desteğini 44000 üniversite öğrencisine dağıtacağı bursla sürdürüyor

Haber7

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com