Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgisayar, bölümü, lisesi, meslek, mezunları

Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü Mezunları

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü Mezunları

Bugünlerde aklıma takılan bir soru var bunun cevabını alabilirsem çok memnun olacam
Ben öss yide düşünüyorum sınavsız geçişide fakat öss de pek şansımız yok diyorlar bize meslek liselilerinin kültür dersi açıkları oldugu için(Fen Bilimleri,Matematik gibi) fakat aklıma takılan birşey var meslek liselerine kendi bölümlerinden seçerlerse ek puan veriliyor ve okul birincisi isen de şanslı oluyormuşsun şimdi benim okul birinciliğim şimdilik var 1 yılım( lise 4 ) daha kaldı tam olarak kısmetse inşallah okul birincisi olabilirim öss de eğer ki OÖBP 100 tam puan gelir ise (inşallah gelir) ve ek puan da yüksek gelir ise benim öss de fazla bir puan almama gerek kalmıyor gibi ama istedigim bölüm bilgisayar ve ögretim teknolojileri öğretmenliği ve say-1 den en az 350 almam gerekiyor bu okul puanı ve ek puanın üzerine birde öss den fazla yüksek bir puan almak zorunda kalırmıyım ? yoksa yanlış mı düşünüyorum bunu ögrenmek istiyorum belkide aranızda böyle yerleşebilmiş bir kişi vardır

(Eger tam anlatamadıysam veya anlayamadıysanız tekrar tekrar anlatırım yeterki bana bir cevap verin lütfen)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com