![]() |
Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tokat Gazi Osman Paşa ÜniversitesiTokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Adres: Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü Taşlıçiftlik Kampüsü 60100 Tokat Tel: 0 (356) 2521616 Üniversiteİsmini, Tokat’ın yetiştirdiği büyük Türk kahramanı Gazi Osman Paşa‘dan alan Üniversite, 3837 sayılı kanuna ek 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gazi Osman Paşa: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kampüs: Üniversitemizin mevcut yapısı 5 fakülte (Tıp,Fen-Edebiyat,Ziraat,İktisadi ve İdari Bilimler ,Eğitim Fakülteleri) 4 yıllık eğitim süreli olan 4 adet Yüksekokul (Beden Eğitimi ve Spor, Sağlık,Zile Turizm ve Otelcilik, Yabancı Diller Yüksekokulları) 2 yıllık eğitim süreli olan 9 adet Meslek Yüksekokulu (Tokat, Erbaa, Niksar, Turhal, Reşadiye, Zile, Almus Meslek Yüksekokulları ve Erbaa, Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları) 2 adet Enstitüden (Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler Enstitüleri) oluşmaktadır ![]() FAKÜLTELER Ziraat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eğitim Fakültesi Tıp Fakültesi ENSTİTÜLER Fen Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Bilimleri Enstitüsü YÜKSEKOKULLAR Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Tokat Sağlık Yüksekokulu Zile Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Yabancı Diller Yüksekokulu MESLEK YÜKSEKOKULLARI Tokat Meslek Yüksekokulu Zile Meslek Yüksekokulu Niksar Meslek Yüksekokulu Erbaa Meslek Yüksekokulu Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Turhal Meslek Yüksekokulu Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Reşadiye Meslek Yüksekokulu Almus Meslek Yüksekokulu BÖLÜMLER Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Türk Dili Bölümü Yabancı Diller Bölümü Güzel Sanatlar Bölümü Beden Eğitimi Bölümü Enformatik Bölümü ARAŞTIRMA MERKEZLERİ Doğal Boyalar Araştırma ve Uygulama Merkezi Sert Kabuklu Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi MERKEZLER Yabancı Diller Eğitim Merkezi Kütüphane: 2001 yili Mayis ayindan itibaren kampüsdeki binasinda hizmet vermeye baslamistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spor: Üniversite Merkez Kampüsünde standartlara uygun Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Halı Saha,Tenis Kortu öğrenci ve personelimizin hizmetine sunulmuştur ![]() Dönem içinde üniversite içinde Futbol, Voleybol, Basketbol, Bayrak Koşusu, Dağ yürüyüşü, bölümler arasında bayanlar Voleybol turnuvası düzenlenmiş, ayrıca üniversiteler arası, 1 ![]() ![]() ![]() Kültürel:Üniversitede Türk Sanat, Türk Halk, Türk Hafif Müziği, Folklör ve Tiyatro dallarında çalışmalar yapılmaktadır ![]() ![]() Üniversitenin çevreye dönük proje, araştırma -geliştirme ve uygulamaya yönelik çalışmaları artırılarak devam etmektedir ![]() Profesyonel Psikolojik Yardım: Kişilerin kendilerini tanıyarak problemlerini akılcı bir şekilde çözmesi; gerçekçi kararlar verebilmesi, kişisel kapasitelerini en iyi-verimli şekilde geliştirip kullanabilmesi, çevresine dengeli ve sağlıklı bir uyum sağlayabilmesi ve sonucunda kendini gerçekleştirerek mutlu bir insan olarak yaşaması için bireye verilen profesyonel psikolojik yardım süreci olarak tanımlanan rehberlik hizmetleri üniversitede verilmeye başlanmıştır ![]() Tokat: Orta Karadeniz Bölgesinin iç kesiminde yer alan Tokat, 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() web adresi; http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|